19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’dan çıktı, Dünyayı geziyor!

Çayırova 26.03.2019 - 15:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’dan çıktı, Dünyayı geziyor!

Çayırova İmam Hatip Ortaokulu olarak Kasım ayında başlayan bir e Twinning projesi olan ´´Çevre İçinse Eğer Atıkları Toplamaya Değer´´ isimli projemizin ortak ürünü olarak atık kağıtlardan yapılan Dolphin (Yunus Balığı) okulu ziyaret etti.

Çayırova İmam Hatip Ortaokulu olarak Kasım ayında başlayan bir e Twinning projesi olan ´´Çevre İçinse Eğer Atıkları Toplamaya Değer´´ isimli projemizin ortak ürünü olarak atık kağıtlardan yapılan Dolphin (Yunus Balığı) okulu ziyaret etti. Yunus balığı, Kırıkkale,Konya,Kayseri,Adana,Mersin,Hatay,Samsun,Muğla,İstanbul ve Kocaeli 10 il, Romanya,İspanya ve Ürdün olmak üzere 3 ülke olmak üzere bütün proje ortaklarını gezecek. PROJENİN AMACI Bu projede okulumuzda öğrencilerin getirdiği atık kağıt,atık  yağ,atık plastik şişe ve atık pilleri topluyor. Projenin amacı öğrencilerde geri dönüşüm bilinci oluşturabilmek. Her atığın çöp olmadığını, bunların geri dönüşümle tekrar ülke ekonomisine kazandırılabilir olduğunu öğrencilerimize aktarıyoruz. Topladığımız atık yağlardan sabun yapımı etkinliği düzenleyeceğiz. Topladığımız atık kağıt,plastik ve pilleri geri dönüşüm merkezine gönderdik. Bu projemiz kapsamında atıkların doğaya verdiği zarara dikkat çekmek için Kırıkkale Mustafa Kemal Ortaokulu’nun atık kağıtlardan yaptığı Dolphin’i ( Yunus Balığı) proje ortağı olduğu 10 il ve 3 ülkeyi gezecek şekilde bir gezi rotası oluşturuldu. Bu gezi rotası kapsamında yunus balığı mart ayında okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimizin ilgisini oldukça çeken yunus balığı İstanbul İBB Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu’na gönderildi.
Çayırova İmam Hatip Ortaokulu olarak Kasım ayında başlayan bir e Twinning projesi olan ´´Çevre İçinse Eğer Atıkları Toplamaya Değer´´ isimli projemizin ortak ürünü olarak atık kağıtlardan yapılan Dolphin (Yunus Balığı) okulu ziyaret etti.

Çayırova İmam Hatip Ortaokulu olarak Kasım ayında başlayan bir e Twinning projesi olan ´´Çevre İçinse Eğer Atıkları Toplamaya Değer´´ isimli projemizin ortak ürünü olarak atık kağıtlardan yapılan Dolphin (Yunus Balığı) okulu ziyaret etti. Yunus balığı, Kırıkkale,Konya,Kayseri,Adana,Mersin,Hatay,Samsun,Muğla,İstanbul ve Kocaeli 10 il, Romanya,İspanya ve Ürdün olmak üzere 3 ülke olmak üzere bütün proje ortaklarını gezecek.

PROJENİN AMACI

Bu projede okulumuzda öğrencilerin getirdiği atık kağıt,atık  yağ,atık plastik şişe ve atık pilleri topluyor. Projenin amacı öğrencilerde geri dönüşüm bilinci oluşturabilmek. Her atığın çöp olmadığını, bunların geri dönüşümle tekrar ülke ekonomisine kazandırılabilir olduğunu öğrencilerimize aktarıyoruz. Topladığımız atık yağlardan sabun yapımı etkinliği düzenleyeceğiz. Topladığımız atık kağıt,plastik ve pilleri geri dönüşüm merkezine gönderdik. Bu projemiz kapsamında atıkların doğaya verdiği zarara dikkat çekmek için Kırıkkale Mustafa Kemal Ortaokulu’nun atık kağıtlardan yaptığı Dolphin’i ( Yunus Balığı) proje ortağı olduğu 10 il ve 3 ülkeyi gezecek şekilde bir gezi rotası oluşturuldu. Bu gezi rotası kapsamında yunus balığı mart ayında okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimizin ilgisini oldukça çeken yunus balığı İstanbul İBB Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu’na gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.