19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çetinkaya: Beka değil, istihdam sorunu var!

Darıca 27.03.2019 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çetinkaya: Beka değil, istihdam sorunu var!

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, Darıca’da gençlerle bir araya geldi. Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya’nın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın ve teşkilat mensupları, Meclis Üyesi adayları  ile Darıca’da düzenlemiş olduğu "Başkan gençlerle Buluşuyor" programında Darıcalı gençlerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Çetinkaya, Gençlere yönelik yaptığı konuşma da “Ülkemizde beka sorunu değil, istihdamın arttırılmasına yönelik çalışılmamaları sorunu var" dedi. Gençlerle ilgili projeler yapacaklarını belirten Çetinkaya , “Üreten, çalışan ve kazanan bir Darıca için gerekli adımları hep birlikte atacağız” dedi. GENÇLERE MORAL VERDİLER Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Çetinkaya, Darıcalı gençlerle yakından ilgilenip, yeni dönemde gençlik merkezleri ve gençlere yönelik istihdam projelerini hayata geçireceklerini ifade etti. Program teşkilat mensupları  ve meclis üyesi adayları  kendilerini tanıtmalarıyla devam ederken,  Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genel Başkan yardımcısı Birol Aydın da konuşma yaparak, gençlere moral ve motivasyon verdi.  

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, Darıca’da gençlerle bir araya geldi. Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya’nın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın ve teşkilat mensupları, Meclis Üyesi adayları  ile Darıca’da düzenlemiş olduğu "Başkan gençlerle Buluşuyor" programında Darıcalı gençlerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Çetinkaya, Gençlere yönelik yaptığı konuşma da “Ülkemizde beka sorunu değil, istihdamın arttırılmasına yönelik çalışılmamaları sorunu var" dedi. Gençlerle ilgili projeler yapacaklarını belirten Çetinkaya , “Üreten, çalışan ve kazanan bir Darıca için gerekli adımları hep birlikte atacağız” dedi.

GENÇLERE MORAL VERDİLER

Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Çetinkaya, Darıcalı gençlerle yakından ilgilenip, yeni dönemde gençlik merkezleri ve gençlere yönelik istihdam projelerini hayata geçireceklerini ifade etti. Program teşkilat mensupları  ve meclis üyesi adayları  kendilerini tanıtmalarıyla devam ederken,  Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genel Başkan yardımcısı Birol Aydın da konuşma yaparak, gençlere moral ve motivasyon verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.