Çayırovalı karatecilerinden 2 madalya

08.04.2019 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırovalı karatecilerinden 2 madalya

6-7 Nisan tarihlerinde Bilecik ilinde  13 İlden 310 Karatecinin katılımı ile yapılan  Okul Sporları Yıldızlar Karate Grup Müsabakalarında Çayırova ilçesi sporcuları 1 adet 2.lik ve 1 adet 3.lük  kazanarak 10-12 mayıs 2019 tarihlerinde Çanakkale de yapılacak olan  MEB yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.  Antrenörlüklerini Hazim Özdemir'in yaptığı Çayırova Güzeltepe Ortaokulu Öğrencisi Ersin Burak Vural Yıldızlar 56 Kg. da 2. olurken Gebze Mustafa Üstündağ Ortaokulu öğrencisi Batıkan Gökbulak ise Yıldızlar 44 Kg. da 3. oldu.  10-12 mayıs 2019 tarihlerinde Çanakkale de yapılacak olan  MEB yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında hedeflerini ŞAMPİYONLUK olarak belirleyen sporcular okullarını en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek Çayırova Güzeltepe Ortaokulu müdürü Ali Ekber Yıldırım ve Gebze Mustafa Üstündağ Ortaokulu müdürü Zekeriya Urun ' a verdikleri destek için çok teşekkür ettiler.
6-7 Nisan tarihlerinde Bilecik ilinde  13 İlden 310 Karatecinin katılımı ile yapılan  Okul Sporları Yıldızlar Karate Grup Müsabakalarında Çayırova ilçesi sporcuları 1 adet 2.lik ve 1 adet 3.lük  kazanarak 10-12 mayıs 2019 tarihlerinde Çanakkale de yapılacak olan  MEB yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır. 
Antrenörlüklerini Hazim Özdemir'in yaptığı Çayırova Güzeltepe Ortaokulu Öğrencisi Ersin Burak Vural Yıldızlar 56 Kg. da 2. olurken Gebze Mustafa Üstündağ Ortaokulu öğrencisi Batıkan Gökbulak ise Yıldızlar 44 Kg. da 3. oldu.  10-12 mayıs 2019 tarihlerinde Çanakkale de yapılacak olan  MEB yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında hedeflerini ŞAMPİYONLUK olarak belirleyen sporcular okullarını en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek Çayırova Güzeltepe Ortaokulu müdürü Ali Ekber Yıldırım ve Gebze Mustafa Üstündağ Ortaokulu müdürü Zekeriya Urun ' a verdikleri destek için çok teşekkür ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.