Türk Polisi 174 yaşında!

Kocaeli 10.04.2019 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Türk Polisi 174 yaşında!

Bugün, Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş yıl dönümü. 174 yıl önce, 10 Nisan 1845’de kurulan, güven ve huzurun simgesi Türk Polis Teşkilatı, bu anlamlı gününü bir kez daha sevinç içerisinde kutlayacak. Yeniçeri Ocağı’nın kaldırılmasından sonra, örgütlenme açısından ve uygulamadaki karışıklığı ortadan kaldırmak amacıyla 10 Nisan 1845'de  İstanbul'da "POLİS" adıyla teşkilat, güçlenerek bu günlere geldi. Polis haftası nedeniyle mesaj yayınlayan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler,”Mukaddes bildiği vatanı uğruna canını feda eden şehit polislerimizi minnet ve dua ile anıyorum. Gazi ve emeklilerimize sıhhat ve afiyet diliyor, görevi başında olan tüm polislerimizin “10 Nisan Polis Bayramı”nı kutluyor sağlık, esenlik ve mutluluklar diliyorum.”diye konuştu. ÇİLER DE KUTLADI Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ise Polis haftası mesajında, “ Değerli polislerimiz, teşkilatın kuruluşundan bugüne kadar kamu düzenini sağlamak için en zor şartlarda dahi göstermiş oldukları üstün çaba ile başarılara ulaşarak, her türlü tehdide karşı dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla gerektiğinde görevleri başında ülkemiz için canlarını feda etmekten kaçınmamaktadırlar. Türk Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıldönümünde, böylesi kutsal bir mesleği ülkemizin her köşesinde icra eden tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’ nı kutlayarak çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diler; görevi başında şehit düşen kahraman polislerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anarım.”dedi.

Bugün, Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş yıl dönümü. 174 yıl önce, 10 Nisan 1845’de kurulan, güven ve huzurun simgesi Türk Polis Teşkilatı, bu anlamlı gününü bir kez daha sevinç içerisinde kutlayacak. Yeniçeri Ocağı’nın kaldırılmasından sonra, örgütlenme açısından ve uygulamadaki karışıklığı ortadan kaldırmak amacıyla 10 Nisan 1845'de  İstanbul'da "POLİS" adıyla teşkilat, güçlenerek bu günlere geldi. Polis haftası nedeniyle mesaj yayınlayan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler,”Mukaddes bildiği vatanı uğruna canını feda eden şehit polislerimizi minnet ve dua ile anıyorum. Gazi ve emeklilerimize sıhhat ve afiyet diliyor, görevi başında olan tüm polislerimizin “10 Nisan Polis Bayramı”nı kutluyor sağlık, esenlik ve mutluluklar diliyorum.”diye konuştu.

ÇİLER DE KUTLADI

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ise Polis haftası mesajında, “ Değerli polislerimiz, teşkilatın kuruluşundan bugüne kadar kamu düzenini sağlamak için en zor şartlarda dahi göstermiş oldukları üstün çaba ile başarılara ulaşarak, her türlü tehdide karşı dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla gerektiğinde görevleri başında ülkemiz için canlarını feda etmekten kaçınmamaktadırlar. Türk Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıldönümünde, böylesi kutsal bir mesleği ülkemizin her köşesinde icra eden tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’ nı kutlayarak çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diler; görevi başında şehit düşen kahraman polislerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anarım.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.