“GEBZESPOR’U EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ”

Spor 11.04.2019 - 12:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“GEBZESPOR’U EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ”

Silivrispor Başkanı Akgün Duru, Cumartesi günü oynanacak olan tarihi Silivrispor-Gebzespor karşılaşması öncesinde Hedef Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu.

Silivrispor Başkanı Akgün Duru, Cumartesi günü oynanacak olan tarihi Silivrispor-Gebzespor karşılaşması öncesinde Hedef Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Son derece centilmence mesajlar gönderen Başkan Duru, sporun dostluk, kardeşlik ve centilmenlik içerisinde olması gerektiğini vurgulayarak, önceliklerinin sonuç olmadığının altını çizdi. Silivrispor olarak tüm kulüplerle iyi geçinmek istediklerini belirten Duru,bu zamana kadar örnek bir duruş sergilediklerini ve bu duruşu sürdürmeye devam edeceklerini belirtti. GEBZESPOR FUTBOL TUTKUSU OLAN BİR CAMİA Futbol tutkusu olan bir camiaya rakip olacaklarını belirten Duru, Gebzespor’un potansiyelini iyi bildiklerini belirtti. Kendi sahalarında oynamanın avantajını değerlendirerek kazanmak istediklerini belirten Duru, Gebzespor ya da Silivrispor’dan birinin küme düşeceğini algısının yanlış olduğunu söyleyerek, “İki takımın yanı sıra, Tepecikspor, Kozan Belediyespor ve Artvin Hopaspor da potada. Bu iş henüz bitmiş değil. Bizim 4, Gebzespor’un ise 3 maçı kaldı. En az hata yapan kümede kalacak “ dedi. GEBZESPOR’A YASAL OLARAK YÜZDE 5’LİK YER AYIRDIK Duru, Silivri Stadı’nın seyirci kapasitesinin 3 bin olduğunu ve yasal olarak misafir takım taraftarlarına yüzde 5’lik bir kısım ayrıldığını söyleyerek, Gebzespor’a 175 kişilik kontenjan ayrıldığını açıkladı. İki takımın da hassas bir dönemden geçtiğini söyleyen Duru, “Böyle bir tablo olmasaydı da keşke Gebzeli dostlarımızla yan yana oturarak bu maçı seyredebilseydik. En ufak bir sorun ya da sıkıntının çıkmayacağına yürekten inanıyorum. Gebzeli dostlarımızı en iyi şekilde ağırlayacağız. Sizin aracılığınızla Gebzeliler’e saygı ve selamlarımı gönderiyorum”dedi.
Silivrispor Başkanı Akgün Duru, Cumartesi günü oynanacak olan tarihi Silivrispor-Gebzespor karşılaşması öncesinde Hedef Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu.

Silivrispor Başkanı Akgün Duru, Cumartesi günü oynanacak olan tarihi Silivrispor-Gebzespor karşılaşması öncesinde Hedef Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Son derece centilmence mesajlar gönderen Başkan Duru, sporun dostluk, kardeşlik ve centilmenlik içerisinde olması gerektiğini vurgulayarak, önceliklerinin sonuç olmadığının altını çizdi. Silivrispor olarak tüm kulüplerle iyi geçinmek istediklerini belirten Duru,bu zamana kadar örnek bir duruş sergilediklerini ve bu duruşu sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

GEBZESPOR FUTBOL TUTKUSU OLAN BİR CAMİA

Futbol tutkusu olan bir camiaya rakip olacaklarını belirten Duru, Gebzespor’un potansiyelini iyi bildiklerini belirtti. Kendi sahalarında oynamanın avantajını değerlendirerek kazanmak istediklerini belirten Duru, Gebzespor ya da Silivrispor’dan birinin küme düşeceğini algısının yanlış olduğunu söyleyerek, “İki takımın yanı sıra, Tepecikspor, Kozan Belediyespor ve Artvin Hopaspor da potada. Bu iş henüz bitmiş değil. Bizim 4, Gebzespor’un ise 3 maçı kaldı. En az hata yapan kümede kalacak “ dedi.

GEBZESPOR’A YASAL OLARAK YÜZDE 5’LİK YER AYIRDIK

Duru, Silivri Stadı’nın seyirci kapasitesinin 3 bin olduğunu ve yasal olarak misafir takım taraftarlarına yüzde 5’lik bir kısım ayrıldığını söyleyerek, Gebzespor’a 175 kişilik kontenjan ayrıldığını açıkladı. İki takımın da hassas bir dönemden geçtiğini söyleyen Duru, “Böyle bir tablo olmasaydı da keşke Gebzeli dostlarımızla yan yana oturarak bu maçı seyredebilseydik. En ufak bir sorun ya da sıkıntının çıkmayacağına yürekten inanıyorum. Gebzeli dostlarımızı en iyi şekilde ağırlayacağız. Sizin aracılığınızla Gebzeliler’e saygı ve selamlarımı gönderiyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.