CHP Darıca’da ‘Güven’ Grup Sözcüsü

Darıca 12.04.2019 - 10:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Darıca’da ‘Güven’ Grup Sözcüsü

Darıca Belediye Meclis’inde görev dağılımları devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin grup sözcüsü Darıcalı Şadi Güven oldu. 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından göreve seçilen yeni isimlerden oluşan Darıca Belediye Meclisi’nin ilk toplantısı, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda komisyon ve grup başkanları belirlendi. 4. Sıra Meclis Üyesi Darıcalı Şadi Güven Cumhuriyet Halk Partisi’nin 12 kişilik meclis üyelerinin grup sözcüsü oldu. Görevini layıkı ile yerine getireceğini belirten Güven, “Yoğun bir seçim çalışmasını geride bıraktık. Darıca’nın haklarını savunma zamanı. Bana verilen görevin hakkını vereceğim. Darıcalı’nın yararına olan her hizmeti destekleyeceğiz. 12 kişilik muhalefet kadromuzla Darıca için çalışacağız” dedi. ŞADİ GÜVEN KİMDİR? 24 12 1966 yılında Gölcük’te doğdu. 1978 yılında memleketi olan Darıca’ya yerleşen Güven, orta öğrenimini Darıca’da tamamladı. Lise öğrenimini Gebze Endüstri Meslek Lisesi’nde gören Güven, vatani görevinin ardından Güven Metal Kaynak Atölyesi’ni kurdu. 2017 yılında emekli olan Güven Darıca Sanayici ve İş Adamları Derneği’nde (DASİAD) saymanlık görevi icra ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde aktif siyaset yapan CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Şadi Güven’e başarılar diliyoruz. HABER: KÜBRA AKABALI

Darıca Belediye Meclis’inde görev dağılımları devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin grup sözcüsü Darıcalı Şadi Güven oldu. 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından göreve seçilen yeni isimlerden oluşan Darıca Belediye Meclisi’nin ilk toplantısı, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda komisyon ve grup başkanları belirlendi. 4. Sıra Meclis Üyesi Darıcalı Şadi Güven Cumhuriyet Halk Partisi’nin 12 kişilik meclis üyelerinin grup sözcüsü oldu. Görevini layıkı ile yerine getireceğini belirten Güven, “Yoğun bir seçim çalışmasını geride bıraktık. Darıca’nın haklarını savunma zamanı. Bana verilen görevin hakkını vereceğim. Darıcalı’nın yararına olan her hizmeti destekleyeceğiz. 12 kişilik muhalefet kadromuzla Darıca için çalışacağız” dedi.

ŞADİ GÜVEN KİMDİR?

24 12 1966 yılında Gölcük’te doğdu. 1978 yılında memleketi olan Darıca’ya yerleşen Güven, orta öğrenimini Darıca’da tamamladı. Lise öğrenimini Gebze Endüstri Meslek Lisesi’nde gören Güven, vatani görevinin ardından Güven Metal Kaynak Atölyesi’ni kurdu. 2017 yılında emekli olan Güven Darıca Sanayici ve İş Adamları Derneği’nde (DASİAD) saymanlık görevi icra ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde aktif siyaset yapan CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Şadi Güven’e başarılar diliyoruz.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.