Darıca’da ‘Z Kütüphane’ açılışı!

Darıca 12.04.2019 - 16:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da ‘Z Kütüphane’ açılışı!

Darıca İmam Hatip Ortaokulu’nda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan proje kapsamında "Zenginleştirilmiş Kütüphane" açılışı yapıldı. Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu’nun açılışını yaptığı Z Kütüphane açılış töreninde, bilgi çağında bilginin en temel kaynağının kitap olduğu söylendi. DARICA’DA İKİNCİ KÜTÜPHANE Modüler sistemlerle döşenmiş zenginleştirilmiş kütüphanenin diğer okullarda da uygulanıyor olması dileğinde bulunan Sağlık Müdürü Kadıoğlu , Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan projeyle Darıca ilçesinde açılan Z Kütüphane’nin açılan ikinci kütüphane olduğunu belirtti. Okul Müdiresi Pınar Bulut ise Milli Eğitim Bakanlığının projesi kapsamında kütüphanenin modüler sistemlerle döşendiğini anlatarak, Kocaeli’nde 17 tane , Darıca’da ise artık ikinci Z Kütüphaneye sahip olunan okul olduklarını ve Türkiye'de gelişmeye başlayan bu sistem içerisinde tam 1452 tane Z Kütüphane olduğunu belirtti.

Darıca İmam Hatip Ortaokulu’nda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan proje kapsamında "Zenginleştirilmiş Kütüphane" açılışı yapıldı. Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu’nun açılışını yaptığı Z Kütüphane açılış töreninde, bilgi çağında bilginin en temel kaynağının kitap olduğu söylendi.

DARICA’DA İKİNCİ KÜTÜPHANE

Modüler sistemlerle döşenmiş zenginleştirilmiş kütüphanenin diğer okullarda da uygulanıyor olması dileğinde bulunan Sağlık Müdürü Kadıoğlu , Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan projeyle Darıca ilçesinde açılan Z Kütüphane’nin açılan ikinci kütüphane olduğunu belirtti. Okul Müdiresi Pınar Bulut ise Milli Eğitim Bakanlığının projesi kapsamında kütüphanenin modüler sistemlerle döşendiğini anlatarak, Kocaeli’nde 17 tane , Darıca’da ise artık ikinci Z Kütüphaneye sahip olunan okul olduklarını ve Türkiye'de gelişmeye başlayan bu sistem içerisinde tam 1452 tane Z Kütüphane olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.