Kadın eğitimi için hazırlıklar yapıldı!

Kocaeli 16.04.2019 - 17:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kadın eğitimi için hazırlıklar yapıldı!

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından organize edilen KEFE (Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği) Eğitimi, önceki gün gerçekleştirildi.  Kadınların sosyo-ekonomik konumlarının güçlendirilmesi, toplumsal hayatta kadın-erkek eşitliğinin sağlanması, sürdürülebilir ekonomik büyüme ve sosyal kalkınma hedeflerine ulaşabilmesi için ülkemiz genelinde kadın istihdamının arttırılmasını amaçlayan Başbakanlık 2010/14 Kadın İstihdamının Artırılması ve Fırsat Eşitliğinin Sağlanması Genelge gereği tüm kamu kurum ve kuruluşlarında bu kapsamda çalışmalar gerçekleştiriliyor. BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI     Sağlık Bakanlığı bünyesinde tüm çalışanlara yönelik her yıl hizmet içi eğitimler ile Kadın Erkek Fırsat Eşitliği ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği eğitimleri verilmekte. İlimizde 2019 yılı sonuna kadar tüm personelin kadın erkek fırsat eşitliği eğitimlerinden yararlanması amacıyla ilimizde hastaneler ve İlçe sağlık müdürlüklerinde görevli psikolog ve sosyal çalışmacıların katılımı ile kendi çalıştıkları kurumlarda verecekleri eğitimlerin planlaması ve eğitim konuları üzerinde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Zorunlu olarak tüm personele verilecek olan eğitimin yıl sonunda tarihinde bitirilmesi hedefleniyor. Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Erkek Fırsat eşitliği eğitim konularında bilgi ve deneyime sahip olan psikolog ve sosyal çalışmacılar ile önümüzde haftalarda hizmet içi eğitimler başlayacak.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından organize edilen KEFE (Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği) Eğitimi, önceki gün gerçekleştirildi.  Kadınların sosyo-ekonomik konumlarının güçlendirilmesi, toplumsal hayatta kadın-erkek eşitliğinin sağlanması, sürdürülebilir ekonomik büyüme ve sosyal kalkınma hedeflerine ulaşabilmesi için ülkemiz genelinde kadın istihdamının arttırılmasını amaçlayan Başbakanlık 2010/14 Kadın İstihdamının Artırılması ve Fırsat Eşitliğinin Sağlanması Genelge gereği tüm kamu kurum ve kuruluşlarında bu kapsamda çalışmalar gerçekleştiriliyor.

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI    

Sağlık Bakanlığı bünyesinde tüm çalışanlara yönelik her yıl hizmet içi eğitimler ile Kadın Erkek Fırsat Eşitliği ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği eğitimleri verilmekte. İlimizde 2019 yılı sonuna kadar tüm personelin kadın erkek fırsat eşitliği eğitimlerinden yararlanması amacıyla ilimizde hastaneler ve İlçe sağlık müdürlüklerinde görevli psikolog ve sosyal çalışmacıların katılımı ile kendi çalıştıkları kurumlarda verecekleri eğitimlerin planlaması ve eğitim konuları üzerinde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Zorunlu olarak tüm personele verilecek olan eğitimin yıl sonunda tarihinde bitirilmesi hedefleniyor. Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Erkek Fırsat eşitliği eğitim konularında bilgi ve deneyime sahip olan psikolog ve sosyal çalışmacılar ile önümüzde haftalarda hizmet içi eğitimler başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.