Darıcalı Genç işadamı gün sayıyor!

Darıca 19.04.2019 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıcalı Genç işadamı gün sayıyor!

Darıcalı genç işadamı Samet Mutlu, Şura Aytaş ile Özdemir Düğün Salonunda gerçekleştirilecek muhteşem bir düğün ile dünya evine girmeye hazırlanıyor. Darıcalı genç işadamı Samet Mutlu, Şura Aytaş ile hayatını birleştireceği düğün töreni için gün saymaya başladı. Havva ve Ayhan Aytaş Ailesinin güzel kızları Şura ile Fatime ve Mehmet Mutlu’nun oğulları Samet, 21 Nisan 2019 Pazar günü saat 19.00’da Özdemir Düğün Salonu'nda mutlu birlikteliklerini evlilik ile taçlandıracaklar. Düğüne Darıcalı genç işadamı Samet Mutlu tüm dost ve akrabalarını davet ederek, bu mutlu günümüze şahitlik etmelerini bekliyoruz” dedi.

Darıcalı genç işadamı Samet Mutlu, Şura Aytaş ile Özdemir Düğün Salonunda gerçekleştirilecek muhteşem bir düğün ile dünya evine girmeye hazırlanıyor.

Darıcalı genç işadamı Samet Mutlu, Şura Aytaş ile hayatını birleştireceği düğün töreni için gün saymaya başladı. Havva ve Ayhan Aytaş Ailesinin güzel kızları Şura ile Fatime ve Mehmet Mutlu’nun oğulları Samet, 21 Nisan 2019 Pazar günü saat 19.00’da Özdemir Düğün Salonu'nda mutlu birlikteliklerini evlilik ile taçlandıracaklar. Düğüne Darıcalı genç işadamı Samet Mutlu tüm dost ve akrabalarını davet ederek, bu mutlu günümüze şahitlik etmelerini bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.