MHP Gebze'ye 'Demir' başkan!

Gebze 23.04.2019 - 15:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP Gebze'ye 'Demir' başkan!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’larının değişmez geleneği haline gelen ve yıllardır uygulanan 23 Nisan günü yöneticilerin koltuklarını bir günlüğüne çocuklara devir etmesi uygulamasına Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanlığı bu yıl da geleneği devam ettirdi MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, koltuğunu sembolik de olsa, Şehidimiz Oğuzhan Demir'in  kardeşi 12 yaşındaki Yiğithan Demir’e devir etti. Serkan Kural yaptıkları bu devri teslim seramonisi sonrasında; “Geleceğe ışık tutan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, ülkemiz ve milletimiz için çok önemlidir. Ulu önder Atatürk’ün çocuklarımıza hediyesi olan bu bayram vesilesi ile bir günlüğüne de olsa ülkemizin umut kaynağı olan çocuklarımıza koltuklarımızı devir ettik. Barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin simgesi olan çocuklarımıza güzel bir gelecek vermek umuduyla tüm dünya çocuklarının 23 Nisan bayramını kutluyorum.” Şeklinde konuşarak düşüncelerini dile getirdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’larının değişmez geleneği haline gelen ve yıllardır uygulanan 23 Nisan günü yöneticilerin koltuklarını bir günlüğüne çocuklara devir etmesi uygulamasına Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanlığı bu yıl da geleneği devam ettirdi

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, koltuğunu sembolik de olsa, Şehidimiz Oğuzhan Demir'in  kardeşi 12 yaşındaki Yiğithan Demir’e devir etti. Serkan Kural yaptıkları bu devri teslim seramonisi sonrasında; “Geleceğe ışık tutan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, ülkemiz ve milletimiz için çok önemlidir. Ulu önder Atatürk’ün çocuklarımıza hediyesi olan bu bayram vesilesi ile bir günlüğüne de olsa ülkemizin umut kaynağı olan çocuklarımıza koltuklarımızı devir ettik. Barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin simgesi olan çocuklarımıza güzel bir gelecek vermek umuduyla tüm dünya çocuklarının 23 Nisan bayramını kutluyorum.” Şeklinde konuşarak düşüncelerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.