MHP Akse’de örnek 23 Nisan!

Gebze 24.04.2019 - 12:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP Akse’de örnek 23 Nisan!

MHP Gebze İlçe Teşkilatına bağlı Akse Sapağı Bölge başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle bir dizi etkinliğe imza attı. MHP Akse Sapağı Bölge başkanlığı, Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Teşkilatlardan Sorumlu ilçe Başkan Yardımcısı Ali Yarsız, Akse Sapağı Bölge Başkanı Osman Akbaş, Köyler Bölge Başkanı Mehmet Güler, ilçe yöneticileri ve bölge yönetimi ile beraber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda oldukça ilgi gören etkinlikler gerçekleştirildi. MHP AKSE YİNE TAKDİR TOPLADI Akse Sapağı Bölge Başkanlığı’nın organizasyonuyla geleceğimiz olan çocuklarımıza kitap ve Ay Yıldızlı bayrağımız dağıtılırken,  çeşitli ikramlarda bulunuldu. Akse Meydanında yapılan etkinlikler, vatandaşlar ve çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Teşkilatın bu örnek çalışmasına İlçe Başkanı Serkan Kural da tam destek verirken, Bölge başkanı Osman Akbaş ve Köyler Bölgesi başkanı Mehmet Güler, etkinlik boyunca çocuklarla yakından ilgilendi. MHP Gebze’nin en aktif ve arı gibi çalışan teşkilatlarından olan Akse Sapağı Bölge başkanlığı, geçmiş de olduğu gibi yine takdirleri üzerinde toplamayı başardı.

MHP Gebze İlçe Teşkilatına bağlı Akse Sapağı Bölge başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle bir dizi etkinliğe imza attı. MHP Akse Sapağı Bölge başkanlığı, Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Teşkilatlardan Sorumlu ilçe Başkan Yardımcısı Ali Yarsız, Akse Sapağı Bölge Başkanı Osman Akbaş, Köyler Bölge Başkanı Mehmet Güler, ilçe yöneticileri ve bölge yönetimi ile beraber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda oldukça ilgi gören etkinlikler gerçekleştirildi.

MHP AKSE YİNE TAKDİR TOPLADI

Akse Sapağı Bölge Başkanlığı’nın organizasyonuyla geleceğimiz olan çocuklarımıza kitap ve Ay Yıldızlı bayrağımız dağıtılırken,  çeşitli ikramlarda bulunuldu. Akse Meydanında yapılan etkinlikler, vatandaşlar ve çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Teşkilatın bu örnek çalışmasına İlçe Başkanı Serkan Kural da tam destek verirken, Bölge başkanı Osman Akbaş ve Köyler Bölgesi başkanı Mehmet Güler, etkinlik boyunca çocuklarla yakından ilgilendi. MHP Gebze’nin en aktif ve arı gibi çalışan teşkilatlarından olan Akse Sapağı Bölge başkanlığı, geçmiş de olduğu gibi yine takdirleri üzerinde toplamayı başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.