Yeniden Refah, Büyükgöz’e gitti!

Gebze 30.04.2019 - 11:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yeniden Refah, Büyükgöz’e gitti!

YENİDEN REFAH PARTİSİ GEBZE BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve Parti Yönetimi Gebze  Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında Başkan Kılıç; Yeniden Refah Partisi Kamudaki hantal bürokratik işleyişin ıslah edilmesi ve devlet tarafından vatandaşa götürülecek her türlü hizmetin süratli ve verimli olması en temel önceliğimizdir. Bu sebeple vali, kaymakam ve idare amirlerinin yürütme görevlerini daha etkili ve verimli bir biçimde icra etmelerine engel olan mevzuata bağlı problemleri ortadan kaldırılacak  Milli birlik ve bütünlüğümüzü muhafaza eden fakat aynı zamanda yerel yönetimleri güçlendirerek devletin işleyişini dinamik ve verimli hale getiren bir yapı kurulması için çalışacaklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Zinnur Büyükgöz  teşekkür ederek, Biz belediye olarak her konuda işbirliğine hazırız. Ortak projeler için uyumlu bir şekilde ortak akılla projeler geliştirebiliriz. Gebzeli vatandaşlarımızın faydalanması için birlikten kuvvet doğar anlayışıyla her zaman işbirliği içinde olacağız. inanıyoruz ki, arkadaşlarımız yapıcı muhalefet şekliyle bize yardımcı olacaktır. Yeniden Refah Partisi Türk siyasetine hayırlı olsun. dedi.    
YENİDEN REFAH PARTİSİ GEBZE BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve Parti Yönetimi Gebze  Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında Başkan Kılıç; Yeniden Refah Partisi Kamudaki hantal bürokratik işleyişin ıslah edilmesi ve devlet tarafından vatandaşa götürülecek her türlü hizmetin süratli ve verimli olması en temel önceliğimizdir. Bu sebeple vali, kaymakam ve idare amirlerinin yürütme görevlerini daha etkili ve verimli bir biçimde icra etmelerine engel olan mevzuata bağlı problemleri ortadan kaldırılacak  Milli birlik ve bütünlüğümüzü muhafaza eden fakat aynı zamanda yerel yönetimleri güçlendirerek devletin işleyişini dinamik ve verimli hale getiren bir yapı kurulması için çalışacaklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Zinnur Büyükgöz  teşekkür ederek, Biz belediye olarak her konuda işbirliğine hazırız. Ortak projeler için uyumlu bir şekilde ortak akılla projeler geliştirebiliriz. Gebzeli vatandaşlarımızın faydalanması için birlikten kuvvet doğar anlayışıyla her zaman işbirliği içinde olacağız. inanıyoruz ki, arkadaşlarımız yapıcı muhalefet şekliyle bize yardımcı olacaktır. Yeniden Refah Partisi Türk siyasetine hayırlı olsun. dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.