Çayırova’da Polis&Çocuk El ele

Çayırova 09.05.2019 - 14:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’da Polis&Çocuk El ele

Trafik Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü, çocuklara trafik eğitimi verdi.

Çayırova Belediyesi Trafik Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitim etkinliğine Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’de katıldı. Çocuklara önce sınıflarda sunum yapılırken daha sonra akülü araçlarla sürüş eğitimi verildi. Bireylerin gerek yaya gerekse sürücü olarak trafik içinde nelere dikkat etmesi gerektiği üzerine eğitim veren Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Personeli, trafik işaretleri, yaya geçitleri ve tüm trafik ekipmanları üzerine de bilgi aktarımında bulundu. Haber: Adnan Ayvaz
Trafik Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü, çocuklara trafik eğitimi verdi.

Çayırova Belediyesi Trafik Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitim etkinliğine Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’de katıldı. Çocuklara önce sınıflarda sunum yapılırken daha sonra akülü araçlarla sürüş eğitimi verildi. Bireylerin gerek yaya gerekse sürücü olarak trafik içinde nelere dikkat etmesi gerektiği üzerine eğitim veren Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Personeli, trafik işaretleri, yaya geçitleri ve tüm trafik ekipmanları üzerine de bilgi aktarımında bulundu.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.