Ülkücü gençler iftarda buluştu

Siyaset 15.05.2019 - 15:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ülkücü gençler iftarda buluştu

Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar ve yönetimi, teşkilat binasında iftar organizasyonu gerçekleştirdi. Ahmet Çağrı Şakar, düzenlediği iftar yemeğiyle ocak yöneticileri ve ocağın üniversite ve lise başkanlarını Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı'nda ağırladı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Şakar, "Bu akşamki iftarımızı ocak yöneticilerimiz, üniversite ve ortaöğretim başkanımız ve liselerde sancağımızı dalgalandıran yiğit okul başkanlarımızla ocağımızda yaptık. Rabbim birliğimizi daim etsin" dedi. İFTAR SONRASI İSTİŞARE Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Şakar ayrıca iftar sonrasında geçtiğimiz haftalarda atamaları yapılan Ülkü Ocakları Darıca İlçe Başkanı Talip Turanlı ve Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanı Fatih Aydın'la bir araya gelerek, gündem üzerine istişarelerde bulundu ve birliklerinin daim olmasını diledi.

Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar ve yönetimi, teşkilat binasında iftar organizasyonu gerçekleştirdi. Ahmet Çağrı Şakar, düzenlediği iftar yemeğiyle ocak yöneticileri ve ocağın üniversite ve lise başkanlarını Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı'nda ağırladı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Şakar, "Bu akşamki iftarımızı ocak yöneticilerimiz, üniversite ve ortaöğretim başkanımız ve liselerde sancağımızı dalgalandıran yiğit okul başkanlarımızla ocağımızda yaptık. Rabbim birliğimizi daim etsin" dedi.

İFTAR SONRASI İSTİŞARE

Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Şakar ayrıca iftar sonrasında geçtiğimiz haftalarda atamaları yapılan Ülkü Ocakları Darıca İlçe Başkanı Talip Turanlı ve Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanı Fatih Aydın'la bir araya gelerek, gündem üzerine istişarelerde bulundu ve birliklerinin daim olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.