‘Karanlığa bir ışık da siz yakın’

Darıca 22.05.2019 - 16:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘Karanlığa bir ışık da siz yakın’

Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu bünyesinde kurulacak olan kütüphane için "Kitap Toplama Kampanyası” başlatıldı. Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Şimşek Sokak No: 21 adresinde bulunan Neşet Yalçın Ortaokulu okulun bünyesinde bir kütüphane kurma kararı alındı. Kurulacak olan kütüphane için kitap desteği bulunmak isteyenler için bir kampanya başlatıldı. ‘Karanlığa bir ışık da siz yakın’ adlı kampanyayla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu olarak okulunuzda kuracağımız kütüphane için sizler de kitap desteğinde bulunabilirsiniz. Her türlü roman, şiir, hikâye, kaynak ders kitabı ve ansiklopediler bağışlanabilir. Bağış yapmak istediğiniz kitapları en geç 10 Haziran’a kadar okulumuza gelerek elden ya da kargoyla gönderebilirsiniz.” denildi. KÜBRA AKABALI

Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu bünyesinde kurulacak olan kütüphane için "Kitap Toplama Kampanyası” başlatıldı. Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Şimşek Sokak No: 21 adresinde bulunan Neşet Yalçın Ortaokulu okulun bünyesinde bir kütüphane kurma kararı alındı. Kurulacak olan kütüphane için kitap desteği bulunmak isteyenler için bir kampanya başlatıldı. ‘Karanlığa bir ışık da siz yakın’ adlı kampanyayla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu olarak okulunuzda kuracağımız kütüphane için sizler de kitap desteğinde bulunabilirsiniz. Her türlü roman, şiir, hikâye, kaynak ders kitabı ve ansiklopediler bağışlanabilir. Bağış yapmak istediğiniz kitapları en geç 10 Haziran’a kadar okulumuza gelerek elden ya da kargoyla gönderebilirsiniz.” denildi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.