Gebze'de Silahlı Kavga

Gebze 23.05.2019 - 09:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze'de Silahlı Kavga

Gebze'de çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Kubilay Caddesi'nde yürüyen E.G, husumetli olduğu öne sürülen komşusu A.M. ile karşılaştı. Burada ikili arasında çıkan tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine E.G, üzerindeki tabancayla komşusuna ateş etti. Sol dizinden yaralanan A.M, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. A.M'nin, bacağında saplı kalan merminin çıkarılması için ameliyata alındığı öğrenildi. Zanlı gözaltına alındı.
Gebze'de çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Kubilay Caddesi'nde yürüyen E.G, husumetli olduğu öne sürülen komşusu A.M. ile karşılaştı.

Burada ikili arasında çıkan tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine E.G, üzerindeki tabancayla komşusuna ateş etti.

Sol dizinden yaralanan A.M, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. A.M'nin, bacağında saplı kalan merminin çıkarılması için ameliyata alındığı öğrenildi.

Zanlı gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.