Çayırovaspor'a Su Yok

Çayırova 27.05.2019 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırovaspor'a Su Yok

Yine bir yerel seçim sürecindeydik Gebze’de… Mevcut belediye başkanı Ahmet Penbegüllü Ak Parti’ye geçiş yapıp tekrar belediye başkan aday adayı olmuştu. Bu arada Darıca Belediye Başkan Adayı İbrahim Pehlivan’da Gebze için konuşuluyordu. Pehlivan Darıca G.B’ni belde takımı olmasına karşılık 2.Lig’e taşımış ve 7 sezondur o ligde tutuyordu. Pehlivan gelse Darıca G.B gibi Gebzespor’u da 2.Lig’e çıkartır mı acaba? Diye konuşuyordu ilçe halkı… Öyle ya kurulduğu yıldan beri 3.Lig’den bir adım öteye gitme başarısını gösterememişti mor beyazlılar. Ahmet Penbegüllü Gebzespor’un maçına gelip protokol tribününde göründüğü ana taraftarlar “Sen oyna Ahmet sen oyna” şeklinde coşardı. Pehlivan geldiğinde ise “Adam gibi adam.. İbrahim Pehlivan…Şampiyon yap bizi Allahına gurban…” pankartı açardı. Futbol sadece futbol olmadı hiçbir zaman… Yaşam şekli oldu..Sosyal bütünlük oldu. Seçim oldu. Siyaset oldu. Hizmetin bir farklı versiyonu oldu. Bugün bazı belediye başkanları futbola yapılan hizmetin boş hizmet olduğunu dillendiriyor. Maddi desteği bir tarafa bırakın bir otobüs dahi vermeyeceğini belirten söylemlere giriyormuşlar… Valla şimdi diyeceksiniz ki… Yemeye ekmek bulamıyoruz sen futbol diyorsun. Belediyeler borç batağında sen futbol diyorsun. Döviz almış başını gidiyor sen futbol diyorsun. İşten çıkartılanlar, çocuğunu okutma güçlük çekenler, mutfağına alışveriş yapmakta zorlananlar var sen futbol diyorsun. Evet diyorum. Belediye başkanları kaldırımları som altından asfaltı gümüşten dökseler, kentin saat kulesini yıldızlara değdirseler Gebzespor ve Çayırovaspor’a kayıtsız kalırsa hiçbir şey yapmamış sayılırlar. Bir şey yapmayı bir tarafa bırakın, ulaşım desteği için bir otobüs dahi vermem diye konuşuluyorsa bu spor, gençlik, futbol düşmanlığıdır. Hatta ilçenin adını taşıdığı için bana göre Çayırova düşmanlığıdır.  

Yine bir yerel seçim sürecindeydik Gebze’de…

Mevcut belediye başkanı Ahmet Penbegüllü Ak Parti’ye geçiş yapıp tekrar belediye başkan aday adayı olmuştu. Bu arada Darıca Belediye Başkan Adayı İbrahim Pehlivan’da Gebze için konuşuluyordu.

Pehlivan Darıca G.B’ni belde takımı olmasına karşılık 2.Lig’e taşımış ve 7 sezondur o ligde tutuyordu.

Pehlivan gelse Darıca G.B gibi Gebzespor’u da 2.Lig’e çıkartır mı acaba? Diye konuşuyordu ilçe halkı…

Öyle ya kurulduğu yıldan beri 3.Lig’den bir adım öteye gitme başarısını gösterememişti mor beyazlılar.

Ahmet Penbegüllü Gebzespor’un maçına gelip protokol tribününde göründüğü ana taraftarlar “Sen oyna Ahmet sen oyna” şeklinde coşardı. Pehlivan geldiğinde ise “Adam gibi adam.. İbrahim Pehlivan…Şampiyon yap bizi Allahına gurban…” pankartı açardı.

Futbol sadece futbol olmadı hiçbir zaman… Yaşam şekli oldu..Sosyal bütünlük oldu. Seçim oldu. Siyaset oldu. Hizmetin bir farklı versiyonu oldu.

Bugün bazı belediye başkanları futbola yapılan hizmetin boş hizmet olduğunu dillendiriyor. Maddi desteği bir tarafa bırakın bir otobüs dahi vermeyeceğini belirten söylemlere giriyormuşlar…

Valla şimdi diyeceksiniz ki… Yemeye ekmek bulamıyoruz sen futbol diyorsun.

Belediyeler borç batağında sen futbol diyorsun.

Döviz almış başını gidiyor sen futbol diyorsun.

İşten çıkartılanlar, çocuğunu okutma güçlük çekenler, mutfağına alışveriş yapmakta zorlananlar var sen futbol diyorsun.

Evet diyorum.

Belediye başkanları kaldırımları som altından asfaltı gümüşten dökseler, kentin saat kulesini yıldızlara değdirseler Gebzespor ve Çayırovaspor’a kayıtsız kalırsa hiçbir şey yapmamış sayılırlar.

Bir şey yapmayı bir tarafa bırakın, ulaşım desteği için bir otobüs dahi vermem diye konuşuluyorsa bu spor, gençlik, futbol düşmanlığıdır. Hatta ilçenin adını taşıdığı için bana göre Çayırova düşmanlığıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.