Mühendislerden Ballıkayalar açıklaması

Kocaeli 13.06.2019 - 14:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Mühendislerden Ballıkayalar açıklaması

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi ve İstanbul Şubesi Kuzey Marmara Otolu Bağlantı Yolları Projesi kapsamında Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkı'nda kesilecek 17 bin ağacın kesilmemesi için basın açıklaması yapacak.  Kuzey Marmara Otolu Bağlantı Yolları Projesi kapsamında Gebze’deki Ballıkayalar Tabiat Parkı'ndan otoyol geçirilmesine onay verildi. Proje için 17 bin ağaç kesilecek. Kuzey Marmara Otoyolu projesi için önemli bir tabiat güzelliği tahrip edilecek. Gebze'de bulunan Ballıkayalar Tabiat Parkı'nda bulunan 17 bin ağaç, otoyol projesi için kesilecek. Gebze’deki Ballıkayalar Tabiat Parkı'nda 17 bin ağacın kesilmesine yol açacak Kuzey Marmara Otolu Bağlantı Yolları Projesi Kocaeli Belediye Meclisi geçtiğimiz mayıs ayında onaylandı. Kesilecek olan ağaçlarla ilgili olarak şimdiye kadar Gebze’deki STK’ların büyük bir tepki vermediği görülmedi. AÇIKLAMA PAZAR GÜNÜ TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi ve İstanbul Şubesi Kuzey Marmara Otolu Bağlantı Yolları Projesi kapsamında Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkı'nda kesilecek 17 bin ağacın kesilmemesi için bu Pazar günü bir basın açıklaması yapacak. Yapılacak olan basın açıklamasına TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği’nin de katılıp destek vereceği öğrenildi. Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkı'nda saat 12.30 gerçekleştirilecek olan basın açıklamasına çok sayıda mühendisin ve katılımcının katılması bekleniyor.

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi ve İstanbul Şubesi Kuzey Marmara Otolu Bağlantı Yolları Projesi kapsamında Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkı'nda kesilecek 17 bin ağacın kesilmemesi için basın açıklaması yapacak.  Kuzey Marmara Otolu Bağlantı Yolları Projesi kapsamında Gebze’deki Ballıkayalar Tabiat Parkı'ndan otoyol geçirilmesine onay verildi. Proje için 17 bin ağaç kesilecek. Kuzey Marmara Otoyolu projesi için önemli bir tabiat güzelliği tahrip edilecek. Gebze'de bulunan Ballıkayalar Tabiat Parkı'nda bulunan 17 bin ağaç, otoyol projesi için kesilecek. Gebze’deki Ballıkayalar Tabiat Parkı'nda 17 bin ağacın kesilmesine yol açacak Kuzey Marmara Otolu Bağlantı Yolları Projesi Kocaeli Belediye Meclisi geçtiğimiz mayıs ayında onaylandı. Kesilecek olan ağaçlarla ilgili olarak şimdiye kadar Gebze’deki STK’ların büyük bir tepki vermediği görülmedi.

AÇIKLAMA PAZAR GÜNÜ

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi ve İstanbul Şubesi Kuzey Marmara Otolu Bağlantı Yolları Projesi kapsamında Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkı'nda kesilecek 17 bin ağacın kesilmemesi için bu Pazar günü bir basın açıklaması yapacak. Yapılacak olan basın açıklamasına TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği’nin de katılıp destek vereceği öğrenildi. Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkı'nda saat 12.30 gerçekleştirilecek olan basın açıklamasına çok sayıda mühendisin ve katılımcının katılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.