15 Temmuz şehitleri unutulmadı

Kocaeli 15.07.2019 - 17:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

15 Temmuz şehitleri unutulmadı

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Vali Hüseyin Aksoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, kent protokolü ile birlikte şehitlik ziyaretinde bulundu.

Şehitlik ziyaretine Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Deniz Eğitim Öğretim Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İl Jandarma Komutanı Osman Aslan, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümlü, İl Müftüsü Sinan Cihan, Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Recep Sağlık ve şehit yakınları katıldı. DEMOKRASİDEN VAZGEÇİLEMEZ 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3’üncü yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında kent protokolü Bağçeşme Şehitliği’nde bulunan polis ve asker şehitliğini ziyaret etti. Protokol üyeleri şehitlere dua ederek kabirlerine karanfil bıraktı. Tören sonrası konuşan Vali Hüseyin Aksoy “Demokrasinin vazgeçilmez unsuru milli iradenin ortaya konulacağı güzel duruşu milletimiz göstermiştir. Darbe teşebbüsü sırasında yaşamını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyorum, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu tür olayların yaşanmaması adına toplumun daha duyarlı bir şekilde bundan sonraki sürece bakması gerektiğini söylemek istiyorum” dedi. GÜÇLÜ TÜRKİYE Vali Aksoy’un ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bir konuşma yaparak, “Güven duygumuzu istismar ederek dinimize, devletimize, namusumuza ve demokrasimize kast edenlere karşı, asırların tecrübesiyle tek yürek olmayı başaran Necip Türk milleti; milli iradenin, milli beraberliğin, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünün yegâne teminatı olduğunu bir kere daha göstermiştir. Milli irademize, vatanımıza ve milletimize kast edenlere karşı, canlarını siper ederek tarihimizin altın sayfalarına adlarını kanlarıyla yazdıran aziz şehitlerimizi, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi’nin yıl dönümünde rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Onları acımasızca şehit eden, canlarına kıyan hain terör örgütü FETÖ ve işbirlikçilerini ise unutmamak, unutturmamak ve dünyaya Güçlü Türkiye mesajı vermek için tüm halkımızı Kocaeli Milli İrade Meydanı’na, Vatan Nöbeti tutmaya davet ediyorum” dedi.
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Vali Hüseyin Aksoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, kent protokolü ile birlikte şehitlik ziyaretinde bulundu.

Şehitlik ziyaretine Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Deniz Eğitim Öğretim Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İl Jandarma Komutanı Osman Aslan, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümlü, İl Müftüsü Sinan Cihan, Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Recep Sağlık ve şehit yakınları katıldı.

DEMOKRASİDEN VAZGEÇİLEMEZ

15 Temmuz hain darbe girişiminin 3’üncü yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında kent protokolü Bağçeşme Şehitliği’nde bulunan polis ve asker şehitliğini ziyaret etti. Protokol üyeleri şehitlere dua ederek kabirlerine karanfil bıraktı. Tören sonrası konuşan Vali Hüseyin Aksoy “Demokrasinin vazgeçilmez unsuru milli iradenin ortaya konulacağı güzel duruşu milletimiz göstermiştir. Darbe teşebbüsü sırasında yaşamını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyorum, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu tür olayların yaşanmaması adına toplumun daha duyarlı bir şekilde bundan sonraki sürece bakması gerektiğini söylemek istiyorum” dedi.

GÜÇLÜ TÜRKİYE

Vali Aksoy’un ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bir konuşma yaparak, “Güven duygumuzu istismar ederek dinimize, devletimize, namusumuza ve demokrasimize kast edenlere karşı, asırların tecrübesiyle tek yürek olmayı başaran Necip Türk milleti; milli iradenin, milli beraberliğin, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünün yegâne teminatı olduğunu bir kere daha göstermiştir. Milli irademize, vatanımıza ve milletimize kast edenlere karşı, canlarını siper ederek tarihimizin altın sayfalarına adlarını kanlarıyla yazdıran aziz şehitlerimizi, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi’nin yıl dönümünde rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Onları acımasızca şehit eden, canlarına kıyan hain terör örgütü FETÖ ve işbirlikçilerini ise unutmamak, unutturmamak ve dünyaya Güçlü Türkiye mesajı vermek için tüm halkımızı Kocaeli Milli İrade Meydanı’na, Vatan Nöbeti tutmaya davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.