500 bin dolardan başlıyor! Para yağıyor...

Ekonomi 16.07.2019 - 09:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

500 bin dolardan başlıyor! Para yağıyor...

Türkiye, pek çok farklı koldan turizm seferberliğine devam ediyor. Sadece deniz/kum/güneş

Türkiye, pek çok farklı koldan turizm seferberliğine devam ediyor. Sadece deniz/kum/güneş üzerine yoğunlaşmadan sektörün tüm alanlarında dünyadaki konumunu koruyup, yükselişine devam etmek isteyen turizmciler; kültür/sanat, spor, kongre, cruise gibi alanlarda kendilerine yer açıyor. Bu kapsamda Hint düğünlerinden hatrı sayılır bir pay almak isteyen turizmcilerin atakları da devam ediyor. Dünyada 10 milyar euroluk Hint düğün pazarından 10 milyon dolar alan Türkiye, 2020’de bu gelirini katlamaya hazırlanıyor. Hint düğün pazarının Türkiye’deki önemli temsilcilerinden Inventum Global’in Kurucu Ortağı Bünyat Özpak, kasım ayına kadar başta Bodrum olmak üzere Antalya ve İstanbul’da büyük Hint düğünlerinin devam edeceği bilgisini verdi. Bodrum’da yakın zamanda 2 büyük Hint düğünü yaptıklarını anlatan Özpak, “Hint düğünlerinin paket ücreti 500 bin dolardan başlayıp sınırsız olarak yukarı çıkıyor. Düğünü yapacak aileler onlarca, yüzlerce misafirini de Türkiye’ye taşıyor. Ulaşım açısından Tayland gibi bölgeler düğünlerin ilk sırasında ama ‘Antalya nerede?’ diye sordukları günlerden bugüne gelmek çok büyük başarı oldu” dedi.
Türkiye, pek çok farklı koldan turizm seferberliğine devam ediyor. Sadece deniz/kum/güneş
Türkiye, pek çok farklı koldan turizm seferberliğine devam ediyor. Sadece deniz/kum/güneş üzerine yoğunlaşmadan sektörün tüm alanlarında dünyadaki konumunu koruyup, yükselişine devam etmek isteyen turizmciler; kültür/sanat, spor, kongre, cruise gibi alanlarda kendilerine yer açıyor.

Bu kapsamda Hint düğünlerinden hatrı sayılır bir pay almak isteyen turizmcilerin atakları da devam ediyor. Dünyada 10 milyar euroluk Hint düğün pazarından 10 milyon dolar alan Türkiye, 2020’de bu gelirini katlamaya hazırlanıyor.

Hint düğün pazarının Türkiye’deki önemli temsilcilerinden Inventum Global’in Kurucu Ortağı Bünyat Özpak, kasım ayına kadar başta Bodrum olmak üzere Antalya ve İstanbul’da büyük Hint düğünlerinin devam edeceği bilgisini verdi.

Bodrum’da yakın zamanda 2 büyük Hint düğünü yaptıklarını anlatan Özpak, “Hint düğünlerinin paket ücreti 500 bin dolardan başlayıp sınırsız olarak yukarı çıkıyor. Düğünü yapacak aileler onlarca, yüzlerce misafirini de Türkiye’ye taşıyor. Ulaşım açısından Tayland gibi bölgeler düğünlerin ilk sırasında ama ‘Antalya nerede?’ diye sordukları günlerden bugüne gelmek çok büyük başarı oldu” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.