Yazılanlar doğru değil!

Kocaeli 31.07.2019 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yazılanlar doğru değil!

AK PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANI MEHMET ELLİBEŞ, ESKİ BAŞBAKAN YARDIMCISI FİKRİ IŞIK’A SAHİP ÇIKTI

AK Parti Kocaeli İl başkanı Mehmet Ellibeş, eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ile ilgili haberlerle ilgili ilk kez konuşarak, “Fikri Işık ile ilgili yazılanlar doğru değil. Biz büyük bir aileyiz. Bizi kimse bölemeyecek” dedi. Eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık ile ilgili basında yer alan Cumhurbaşkanı ve Işık arasında geçtiği iddia edilen haberlerle ilgili açıklamada bulunan Ellibeş, partisine ve Işık’a sahip çıkarak, “Birlikteliğimize fitne fesat katmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Partimizin bölünmesi ve parçalanması için yapılan çalışmalara da fırsat vermeyeceğiz. Başka partiler kurulabilir. Herkes yasal prosedürleri oluşturdukları sürece partilerini kurabilir. Kimse bizim içimizi karıştırmaya yeltenmesin. Biz güçlü bir aileyiz. Bu ailede çatırdama olmaz. Bu bütünlüğün devam etmesi için irademizi ortaya koyduk. Milletvekillerimiz ve diğer paydaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Fikri Işık ile ilgili bir takım yazılar çıktı. Böyle bir söylem ve konuşmaların olmadığını ifade etti. Bu AK Parti’nin içine nifak atmaya çalışıyorlar. Bu dedikodudur. Biz büyük bir aileyiz” dedi.
AK PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANI MEHMET ELLİBEŞ, ESKİ BAŞBAKAN YARDIMCISI FİKRİ IŞIK’A SAHİP ÇIKTI

AK Parti Kocaeli İl başkanı Mehmet Ellibeş, eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ile ilgili haberlerle ilgili ilk kez konuşarak, “Fikri Işık ile ilgili yazılanlar doğru değil. Biz büyük bir aileyiz. Bizi kimse bölemeyecek” dedi.

Eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık ile ilgili basında yer alan Cumhurbaşkanı ve Işık arasında geçtiği iddia edilen haberlerle ilgili açıklamada bulunan Ellibeş, partisine ve Işık’a sahip çıkarak, “Birlikteliğimize fitne fesat katmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Partimizin bölünmesi ve parçalanması için yapılan çalışmalara da fırsat vermeyeceğiz. Başka partiler kurulabilir. Herkes yasal prosedürleri oluşturdukları sürece partilerini kurabilir. Kimse bizim içimizi karıştırmaya yeltenmesin. Biz güçlü bir aileyiz. Bu ailede çatırdama olmaz. Bu bütünlüğün devam etmesi için irademizi ortaya koyduk. Milletvekillerimiz ve diğer paydaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Fikri Işık ile ilgili bir takım yazılar çıktı. Böyle bir söylem ve konuşmaların olmadığını ifade etti. Bu AK Parti’nin içine nifak atmaya çalışıyorlar. Bu dedikodudur. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.