“12 yeni kurul oluşturacağız!”

Spor 02.08.2019 - 11:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“12 yeni kurul oluşturacağız!”

ASKF BAŞKANI AYDIN, BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU:

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, bugün İzmit Şelale Cafe& Restaurant’ta düzenlediği kahvaltılı toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Aydın 12 yeni kurul oluşturarak Türkiye’ye örnek teşkil edecek bir projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Basın mensuplarıyla istişare toplantısı gerçekleştiren KASKF Başkanı Murat Aydın, yeni dönemde gerçekleştirmeyi düşündüklerini projelerinden ‘kurul’ çalışmasını kamuoyuna açıkladı. Aydın, “Genel kurulda Kocaeli’de yapmayı planladığımız 41 madde açıkladık. Bizim göremediğimiz ya da unuttuklarımızı sizlerin bize uyarı yapmasını istiyoruz. Bu anlamda daha sık bir araya geleceğiz. 12 tane yeni kurul oluşturacağız. Hepsini önemsiyoruz ama en önemlisi engelliler kurulu. 11 kişilik bir heyetle ilimizde faaliyetlerini yürütecekler. Bu projemizin meclise kadar, cumhurbaşkanlığına kadar gideceğini inanıyoruz. Diğer 11 kurulumuz; Sağlık kurulu, eğitim kurulu, danışma kurulu, hukuk kurulu, gençlik kurulu, kadın kurulu, spor kurulu, araştırma geliştirme kurulu, kültür ve turizm kurulu, basın ve medya kurulu, fair-play ve ödüllendirme kurulu. Kocaeli ASKF olarak Türkiye’ye mal olacak projeler üretme adına arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.      
ASKF BAŞKANI AYDIN, BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU:

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, bugün İzmit Şelale Cafe& Restaurant’ta düzenlediği kahvaltılı toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Aydın 12 yeni kurul oluşturarak Türkiye’ye örnek teşkil edecek bir projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Basın mensuplarıyla istişare toplantısı gerçekleştiren KASKF Başkanı Murat Aydın, yeni dönemde gerçekleştirmeyi düşündüklerini projelerinden ‘kurul’ çalışmasını kamuoyuna açıkladı. Aydın, “Genel kurulda Kocaeli’de yapmayı planladığımız 41 madde açıkladık. Bizim göremediğimiz ya da unuttuklarımızı sizlerin bize uyarı yapmasını istiyoruz. Bu anlamda daha sık bir araya geleceğiz. 12 tane yeni kurul oluşturacağız. Hepsini önemsiyoruz ama en önemlisi engelliler kurulu. 11 kişilik bir heyetle ilimizde faaliyetlerini yürütecekler. Bu projemizin meclise kadar, cumhurbaşkanlığına kadar gideceğini inanıyoruz. Diğer 11 kurulumuz; Sağlık kurulu, eğitim kurulu, danışma kurulu, hukuk kurulu, gençlik kurulu, kadın kurulu, spor kurulu, araştırma geliştirme kurulu, kültür ve turizm kurulu, basın ve medya kurulu, fair-play ve ödüllendirme kurulu. Kocaeli ASKF olarak Türkiye’ye mal olacak projeler üretme adına arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.