Kuyucu anısına turnuva start alıyor

Spor 26.08.2019 - 16:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kuyucu anısına turnuva start alıyor

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları’nın ilkini gerçekleştireceği futbol turnuvası bu akşam start alıyor. Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu anısına düzenlenecek turnuvada 20 takım 5’erli 4 ayrı grupta ter dökecek. Bu akşam oynanacak maçlar öncesinde Şehit Kuyucu için Kur’an-ı Kerim okunacak. AÇILIŞ GÖSTERİ MAÇI DA VAR Turnuva vesilesiyle Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu’yu anacak olan AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları, mahalle teşkilatları arasındaki birlik ve beraberliği de pekiştirmeyi hedefliyor. Beylikbağı’nda bulunan Beybod Halı Saha Tesisleri’nde saat 21.00’de başlayacak turnuvanın açılış maçında Bölge Milletvekilleri, Gebze Bölgesi Belediye Başkanları ve Yardımcıları bir gösteri maçı yapacak. Ardından turnuva saat 22.00’de oynanacak ilk maçlar ile start alacak.

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları’nın ilkini gerçekleştireceği futbol turnuvası bu akşam start alıyor. Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu anısına düzenlenecek turnuvada 20 takım 5’erli 4 ayrı grupta ter dökecek. Bu akşam oynanacak maçlar öncesinde Şehit Kuyucu için Kur’an-ı Kerim okunacak. AÇILIŞ

GÖSTERİ MAÇI DA VAR

Turnuva vesilesiyle Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu’yu anacak olan AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları, mahalle teşkilatları arasındaki birlik ve beraberliği de pekiştirmeyi hedefliyor. Beylikbağı’nda bulunan Beybod Halı Saha Tesisleri’nde saat 21.00’de başlayacak turnuvanın açılış maçında Bölge Milletvekilleri, Gebze Bölgesi Belediye Başkanları ve Yardımcıları bir gösteri maçı yapacak. Ardından turnuva saat 22.00’de oynanacak ilk maçlar ile start alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.