Keskin Ailesinin mutlu günü...

Gebze 18.09.2019 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Keskin Ailesinin mutlu günü...

Eski Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Gebze Peynirci Baba’nın sahibi olan Ali Keskin’in oğlu Burak ile Melek-Habib Aydın çiftinin kızı Aleyna evleniyor. Gebze’nin tanınmış işadamlarından olan Ali Keskin’in yakışıklı oğulları Burak, hayatını Melek-Habib Aydın çiftinin güzel kızı Aleyna ile birleştirmeye hazırlanıyor. Aleyna ve Burak çifti 21 Eylül 2019 Saat: 19.00’da Pendik’te bulunan The Green Park Hotel & Convention Center’da dünya evine girecek. Düğüne siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin yanı sıra çiftin yakınlarının da büyük ilgi göstermeleri bekleniyor  

Eski Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Gebze Peynirci Baba’nın sahibi olan Ali Keskin’in oğlu Burak ile Melek-Habib Aydın çiftinin kızı Aleyna evleniyor.

Gebze’nin tanınmış işadamlarından olan Ali Keskin’in yakışıklı oğulları Burak, hayatını Melek-Habib Aydın çiftinin güzel kızı Aleyna ile birleştirmeye hazırlanıyor. Aleyna ve Burak çifti 21 Eylül 2019 Saat: 19.00’da Pendik’te bulunan The Green Park Hotel & Convention Center’da dünya evine girecek. Düğüne siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin yanı sıra çiftin yakınlarının da büyük ilgi göstermeleri bekleniyor

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.