3 saatte 11 milyon fidan dikilecek!

Gebze 23.10.2019 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

3 saatte 11 milyon fidan dikilecek!

GEBZE’DE “11 MİLYON FİDAN DİKİM” ETKİNLİĞİ HAZIRLIK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünün 11 Kasım’da gerçekleştireceği “11 Milyon Fidan Dikim Etkinliği” kapsamında, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında bilgilendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı. Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Jandarma Komutan V. Jandarma Yüzbaşı Ahmet AKSU, İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İzmit Orman İşletme Müdürü Mustafa İşçioğlu, İlçe Yazı İşleri Müdür İsmail Kara, Orman İşletme Şefi Hasan Karakaş ve Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Tekke katıldı. 3 SAATTE GERÇEKLEŞTİRİLECEK Kaymakam Mustafa Güler konuşmasında, “bu proje kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordinasyonu sağlamak amacıyla bir araya geldik. Türkiye’de yaklaşık 2023 lokasyonda 11 milyon fidanın dikimi üç saat gibi kısa bir zamanda gerçekleştirilmiş olacak. Yine bu proje kapsamında Kocaeli Valiliğimizin fidan dikim etkinliğinin 12.08.2019 tarihinde 23.5 hektarlık yanan orman alanda Pelitli Mahallesinde yapılacaktır” dedi. ÖĞRENCİLER FİDAN DİKİMİ YAPACAK Sözlerini sürdüren Kaymakam Güler, Bununla birlikte aynı gün ilçemizde üç ayrı lokasyonda da öğrencilerimiz ile birlikte fidan dikiminin yapılacağını söyledi. Toplantıda öğrencilerimizin güvenli bir şekilde ağaç dikim bölgesine götürülüp getirilmesi, fidan dikilecek yerlerin önceden hazırlanması ve programın icrası ile ilgili diğer konuların görüşüldüğünü ifade etti.
GEBZE’DE “11 MİLYON FİDAN DİKİM” ETKİNLİĞİ HAZIRLIK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünün 11 Kasım’da gerçekleştireceği “11 Milyon Fidan Dikim Etkinliği” kapsamında, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında bilgilendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı. Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Jandarma Komutan V. Jandarma Yüzbaşı Ahmet AKSU, İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İzmit Orman İşletme Müdürü Mustafa İşçioğlu, İlçe Yazı İşleri Müdür İsmail Kara, Orman İşletme Şefi Hasan Karakaş ve Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Tekke katıldı.

3 SAATTE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Kaymakam Mustafa Güler konuşmasında, “bu proje kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordinasyonu sağlamak amacıyla bir araya geldik. Türkiye’de yaklaşık 2023 lokasyonda 11 milyon fidanın dikimi üç saat gibi kısa bir zamanda gerçekleştirilmiş olacak. Yine bu proje kapsamında Kocaeli Valiliğimizin fidan dikim etkinliğinin 12.08.2019 tarihinde 23.5 hektarlık yanan orman alanda Pelitli Mahallesinde yapılacaktır” dedi.

ÖĞRENCİLER FİDAN DİKİMİ YAPACAK

Sözlerini sürdüren Kaymakam Güler, Bununla birlikte aynı gün ilçemizde üç ayrı lokasyonda da öğrencilerimiz ile birlikte fidan dikiminin yapılacağını söyledi. Toplantıda öğrencilerimizin güvenli bir şekilde ağaç dikim bölgesine götürülüp getirilmesi, fidan dikilecek yerlerin önceden hazırlanması ve programın icrası ile ilgili diğer konuların görüşüldüğünü ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.