DSP’li Dedeoğlu mazbatasını aldı!

Siyaset 23.10.2019 - 18:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

DSP’li Dedeoğlu mazbatasını aldı!

Geçen Pazar günü gerçekleştirilen kongreyle, yeniden DSP İl Başkanı seçilen Halim Dedeoğlu Kocaeli Adliyesi’ne gelerek İzmit İlçe 1’inci Seçim Kurulu Başkanı Nurettin Temur’dan mazbatasını aldı Geçen Pazar günü gerçekleştirilen kongreyle, yeniden DSP İl Başkanı seçilen Halim Dedeoğlu Kocaeli Adliyesi’ne gelerek İzmit İlçe 1’inci Seçim Kurulu Başkanı Nurettin Temur’dan mazbatasını aldı. Mazbatasını alan DSP İl Başkanı Dedeoğlu’na, Başkan Yardımcısı Hüseyin Tuluç, DSP Denetleme Kurulu Başkanı Acar Çakar, Disiplin Kurulu Başkanı Hülya Yıldırım, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Şinasi Yıldız, Fehmi Gökdemir, Umutcan Uz, Gülden Aynaz eşlik etti. UYUMLU OLACAĞIZ Mazbatasını alması sonrası açıklama yapan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “Hayırlısıyla mazbatamızı aldık. Daha önceki gibi bundan sonra hem ülkemiz hem de kentimiz için doğru işler yapmaya gayret edeceğiz. Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımızla uyumlu bir şekilde hareket edeceğiz” dedi. DOĞRU İŞLERİN YANINDAYIZ “Bu kentle ilgili yapılan her doğru işte her zaman yanlarında olacağız” diyen Dedeoğlu, “Yanlışlıklar varsa da onları da uygun bir dille eleştirmeye çalışacağız. Kavganın kimseye faydası yok. Herkes görevini uygun bir şekilde yapmalıdır yaparsa bundan halk kazançlı çıkar, herkes de mutlu olur” diye konuştu.

Geçen Pazar günü gerçekleştirilen kongreyle, yeniden DSP İl Başkanı seçilen Halim Dedeoğlu Kocaeli Adliyesi’ne gelerek İzmit İlçe 1’inci Seçim Kurulu Başkanı Nurettin Temur’dan mazbatasını aldı

Geçen Pazar günü gerçekleştirilen kongreyle, yeniden DSP İl Başkanı seçilen Halim Dedeoğlu Kocaeli Adliyesi’ne gelerek İzmit İlçe 1’inci Seçim Kurulu Başkanı Nurettin Temur’dan mazbatasını aldı. Mazbatasını alan DSP İl Başkanı Dedeoğlu’na, Başkan Yardımcısı Hüseyin Tuluç, DSP Denetleme Kurulu Başkanı Acar Çakar, Disiplin Kurulu Başkanı Hülya Yıldırım, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Şinasi Yıldız, Fehmi Gökdemir, Umutcan Uz, Gülden Aynaz eşlik etti.

UYUMLU OLACAĞIZ

Mazbatasını alması sonrası açıklama yapan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “Hayırlısıyla mazbatamızı aldık. Daha önceki gibi bundan sonra hem ülkemiz hem de kentimiz için doğru işler yapmaya gayret edeceğiz. Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımızla uyumlu bir şekilde hareket edeceğiz” dedi.

DOĞRU İŞLERİN YANINDAYIZ

“Bu kentle ilgili yapılan her doğru işte her zaman yanlarında olacağız” diyen Dedeoğlu, “Yanlışlıklar varsa da onları da uygun bir dille eleştirmeye çalışacağız. Kavganın kimseye faydası yok. Herkes görevini uygun bir şekilde yapmalıdır yaparsa bundan halk kazançlı çıkar, herkes de mutlu olur” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.