‘Barış Pınarı’ Propagandacıları serbest!

Gebze 24.10.2019 - 14:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘Barış Pınarı’ Propagandacıları serbest!

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından sürdürülen ,‘Barış Pınarı Harekatı’ isimli operasyonun amacını çarpıtmak suretiyle sonlandırılmasını amaçlayan, kara propaganda yaptıkları iddiası ile gözaltına alınan 3 şüpheli Adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen S.B. (66) ve T.Ö. (56) isimli şahıslar tutuklanırken, A.E. (33) adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından PKK/KCK terör örgütüne yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında; PKK/KCK terör örgütünün Suriye yapılanması olan, PYD/YPG silahlı terör örgütünün kontrolünde bulunan Suriye’nin kuzeyine yönelik Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından başlatılan Barış Pınarı Harekatı isimli operasyonun amacını çarpıtmak suretiyle sonlandırılmasını amaçlayan, kara propaganda yaparak terör örgütünün talimat, amaç ve faaliyetleri doğrultusunda kamuoyu oluşturarak örgüte müzahir kitleyi sokaklara çekmek ve eylemlere çağırmak amacıyla özellikle sosyal medyayı kullanarak yorum, paylaşım ve beğenilerde bulunan şahıslara yönelik önceki gün gerçekleştirilen operasyonda  A.E. (33) ve S.B. (66)  ve T.Ö. (56) isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahıslara yönelik yapılan operasyonda çok sayıda örgütsel doküman, dijital malzeme ile (2) adet tabanca ve bu tabancalara ait çok sayıda mermi ele geçirildi.  İşlemleri tamamlanan şüpheliler sabah saatlerinde Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından sürdürülen ,‘Barış Pınarı Harekatı’ isimli operasyonun amacını çarpıtmak suretiyle sonlandırılmasını amaçlayan, kara propaganda yaptıkları iddiası ile gözaltına alınan 3 şüpheli Adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen S.B. (66) ve T.Ö. (56) isimli şahıslar tutuklanırken, A.E. (33) adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından PKK/KCK terör örgütüne yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında; PKK/KCK terör örgütünün Suriye yapılanması olan, PYD/YPG silahlı terör örgütünün kontrolünde bulunan Suriye’nin kuzeyine yönelik Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından başlatılan Barış Pınarı Harekatı isimli operasyonun amacını çarpıtmak suretiyle sonlandırılmasını amaçlayan, kara propaganda yaparak terör örgütünün talimat, amaç ve faaliyetleri doğrultusunda kamuoyu oluşturarak örgüte müzahir kitleyi sokaklara çekmek ve eylemlere çağırmak amacıyla özellikle sosyal medyayı kullanarak yorum, paylaşım ve beğenilerde bulunan şahıslara yönelik önceki gün gerçekleştirilen operasyonda  A.E. (33) ve S.B. (66)  ve T.Ö. (56) isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahıslara yönelik yapılan operasyonda çok sayıda örgütsel doküman, dijital malzeme ile (2) adet tabanca ve bu tabancalara ait çok sayıda mermi ele geçirildi.  İşlemleri tamamlanan şüpheliler sabah saatlerinde Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.