CHP’li kadınlardan ihtiyaç sahiplerine destek

Siyaset 25.10.2019 - 16:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’li kadınlardan ihtiyaç sahiplerine destek

CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek ve kimsesiz çocuklara destek olmak için sergi açıyor. Ana teması ‘Atatürk’ olan ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek ve kimsesiz çocuklara destek olmak için açılan sergi için CHP Darıca İlçe Kadın Kolları aralıksız çalışıyor. CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak da sergi hazırlıklarına destek olmak amaçlı, sergi hazırlıklarının yürütüldüğü CHP Darıca Emek Mahalle Temsilciliği’ni ziyaret etti. TÜM DARICALILARI BEKLİYORUZ 2 Kasım’da açılacak olan sergiye hazırlandıklarını ifade eden CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz, “Cumhuriyet kadınları olarak geri dönüşüme ve yaratıcılığımıza dayalı ihtiyaç sahibi ailelere ve kimsesiz çocuklara yardım amacıyla el emeğimizle hazırladığımız ürünlerimizi sergimiz için hazır hale getiriyoruz. 2 Kasım-6 Kasım arasında Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan sergiye tüm Darıcalı hayırsever vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.         KÜBRA AKABALI

CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek ve kimsesiz çocuklara destek olmak için sergi açıyor.

Ana teması ‘Atatürk’ olan ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek ve kimsesiz çocuklara destek olmak için açılan sergi için CHP Darıca İlçe Kadın Kolları aralıksız çalışıyor. CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak da sergi hazırlıklarına destek olmak amaçlı, sergi hazırlıklarının yürütüldüğü CHP Darıca Emek Mahalle Temsilciliği’ni ziyaret etti.

TÜM DARICALILARI BEKLİYORUZ

2 Kasım’da açılacak olan sergiye hazırlandıklarını ifade eden CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz, “Cumhuriyet kadınları olarak geri dönüşüme ve yaratıcılığımıza dayalı ihtiyaç sahibi ailelere ve kimsesiz çocuklara yardım amacıyla el emeğimizle hazırladığımız ürünlerimizi sergimiz için hazır hale getiriyoruz. 2 Kasım-6 Kasım arasında Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan sergiye tüm Darıcalı hayırsever vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

 

 

 

 

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.