Azeri, “Çelenkle gündemi meşgul etmeyin!”

Siyaset 31.10.2019 - 08:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Azeri, “Çelenkle gündemi meşgul etmeyin!”

MHP MYK Üyesi Erkan Azeri, Barış Pınarı Harekatı’nda Suriye’de şehit düşüne Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun’un cenazesine çelek gönderen ve vatandaşlar tarafından çelengi parçalana CHP’liler için çok sert bir açıklamada bulundu. MHP MYK Üyesi Erkan Azeri, Barış Pınarı Harekatı’nda Suriye’de şehit düşüne Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun’un cenazesine çelek gönderen ve vatandaşlar tarafından çelengi parçalana CHP’liler için çok sert bir açıklamada bulundu. Azeri, “ YPG ‘ye övgüler yağdıranların çelenkleri, çiçekleri gündemi meşgul ediyor.” dedi. YPG ‘YE ÖVGÜLER YAĞDIRANLARIN ÇELENKLERİ... Azeri yaptığı açıklamada; “PKK / YPG Terör örgütü tarafından şehit edilen yiğitler toprağa düşüyor. Ancak YPG‘ye övgüler yağdıranların çelenkleri, çiçekleri gündemi meşgul ediyor. Dağda kurtla birlikte kuzuyu yiyenler, köyde çobanla yas tutacak bizde buna inanacağız. Devletimiz hukuk devletidir, ancak iftira atanlara da alet olacak kadar sahipsiz değildir. 31 Mart seçimlerinin yapıldığı gece sandıklar sayıldığında, PKK‘lı sünepelerin hakaretlerine göz yumanlar bize gelince aslan mı kesiliyor. Herkes işini yapacak ve haddini bilecek. Biz mi; gereğini yapacağız, kuşkunuz olmasın.” ifadelerine yer verdi.

MHP MYK Üyesi Erkan Azeri, Barış Pınarı Harekatı’nda Suriye’de şehit düşüne Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun’un cenazesine çelek gönderen ve vatandaşlar tarafından çelengi parçalana CHP’liler için çok sert bir açıklamada bulundu.

MHP MYK Üyesi Erkan Azeri, Barış Pınarı Harekatı’nda Suriye’de şehit düşüne Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun’un cenazesine çelek gönderen ve vatandaşlar tarafından çelengi parçalana CHP’liler için çok sert bir açıklamada bulundu. Azeri, “ YPG ‘ye övgüler yağdıranların çelenkleri, çiçekleri gündemi meşgul ediyor.” dedi.

YPG ‘YE ÖVGÜLER YAĞDIRANLARIN ÇELENKLERİ...

Azeri yaptığı açıklamada; “PKK / YPG Terör örgütü tarafından şehit edilen yiğitler toprağa düşüyor. Ancak YPG‘ye övgüler yağdıranların çelenkleri, çiçekleri gündemi meşgul ediyor. Dağda kurtla birlikte kuzuyu yiyenler, köyde çobanla yas tutacak bizde buna inanacağız. Devletimiz hukuk devletidir, ancak iftira atanlara da alet olacak kadar sahipsiz değildir. 31 Mart seçimlerinin yapıldığı gece sandıklar sayıldığında, PKK‘lı sünepelerin hakaretlerine göz yumanlar bize gelince aslan mı kesiliyor. Herkes işini yapacak ve haddini bilecek. Biz mi; gereğini yapacağız, kuşkunuz olmasın.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.