Şehit cenazesi provoke edilemez!

Darıca 01.11.2019 - 16:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şehit cenazesi provoke edilemez!

Darıca Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Mecliste Şehit Tahsin Sarıtosun’un cenazesinde çıkan olaylar hakkında açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Şehit cenazeleri herkesin acısının olduğu bir yer. Kimsenin olayı provoke etmek gibi bir hakkı yoktur.” dedi. Darıca Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Meclis salonunda düzenlenen toplantıya Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Başkanlık etti. Mecliste gündem dışı konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Geçtiğimiz günlerde hakkın rahmetine kavuşan Darıcalı şehidimiz Tahsin Sarıtosun’a Allah’tan rahmet diliyorum. Şehit cenazeleri herkesin acısının olduğu bir yer. Kimsenin olayı provoke etmek gibi bir hakkı yoktur. Milletimizin sağduyusu daha büyük olayların yaşanmasını engellemiştir. Geçtiğimiz hafta Cumhuriyetimizi kutladık. Darıca’mızda şehidimizden dolayı Cumhuriyetimizi buruk kutladık. Kızılay haftamızı da Darıca’mızı birçok etkinlikle kutladık. Bunların yanı sıra mahallelerimizde gönül buluşmaları yaparak vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinliyoruz. KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMADIK Darıca’mızın en büyük problemlerinden olan emniyet müdürlüğü binasının inşaatına yeniden başladı. Darıca’mıza yakışır bir emniyet binası yükselmeye başladı. Belediyemizde bankamatik personeliniz yoktur. Bizim çalışanlarımız mesai saatler içinde çalışan, görevlerini yerine getiren çalışanlarımızdır. Göreve geldiğimiz günden bu yana 6-7 kişiyi işe aldık. Kimsenin ekmeğiyle oynamadık. Ancak işini yapmayan kimseyi belediyemizde barındırmak gibi de bir amacımız yoktur” diye konuştu. DARICA’YA YAKIŞMADI Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın konuşmasının ardından gündem dışı söz alan CHP grup sözcüsü Şadi Güven, “Geçtiğimiz hafta şehit olan Darıcalı Şehidimiz Tahsin Sarıtosun’a Allah’tan rahmet diliyorum. Şehit cenazesinde genel başkanımız ve il başkanımızın çelenklerine yapılan saldırı kabul edilemez bir saldırıdır. Bazı provokatörlerin kışkırtması ile şehidimizin cenazesinde CHP Gebze ilçe yöneticisi arkadaşlarımız darp edildi. Bu olay Darıca’mıza ve siyasetimize yakışmamıştır. Gerek belediye başkanımızın gerekse de ilçe emniyet müdürümüz Turhan Aksoy’a olaya gösterdikleri hassasiyetten ötürü teşekkür ederiz” diye konuştu.  

Darıca Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Mecliste Şehit Tahsin Sarıtosun’un cenazesinde çıkan olaylar hakkında açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Şehit cenazeleri herkesin acısının olduğu bir yer. Kimsenin olayı provoke etmek gibi bir hakkı yoktur.” dedi.

Darıca Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Meclis salonunda düzenlenen toplantıya Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Başkanlık etti. Mecliste gündem dışı konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Geçtiğimiz günlerde hakkın rahmetine kavuşan Darıcalı şehidimiz Tahsin Sarıtosun’a Allah’tan rahmet diliyorum. Şehit cenazeleri herkesin acısının olduğu bir yer. Kimsenin olayı provoke etmek gibi bir hakkı yoktur. Milletimizin sağduyusu daha büyük olayların yaşanmasını engellemiştir. Geçtiğimiz hafta Cumhuriyetimizi kutladık. Darıca’mızda şehidimizden dolayı Cumhuriyetimizi buruk kutladık. Kızılay haftamızı da Darıca’mızı birçok etkinlikle kutladık. Bunların yanı sıra mahallelerimizde gönül buluşmaları yaparak vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinliyoruz.

KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMADIK

Darıca’mızın en büyük problemlerinden olan emniyet müdürlüğü binasının inşaatına yeniden başladı. Darıca’mıza yakışır bir emniyet binası yükselmeye başladı. Belediyemizde bankamatik personeliniz yoktur. Bizim çalışanlarımız mesai saatler içinde çalışan, görevlerini yerine getiren çalışanlarımızdır. Göreve geldiğimiz günden bu yana 6-7 kişiyi işe aldık. Kimsenin ekmeğiyle oynamadık. Ancak işini yapmayan kimseyi belediyemizde barındırmak gibi de bir amacımız yoktur” diye konuştu.

DARICA’YA YAKIŞMADI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın konuşmasının ardından gündem dışı söz alan CHP grup sözcüsü Şadi Güven, “Geçtiğimiz hafta şehit olan Darıcalı Şehidimiz Tahsin Sarıtosun’a Allah’tan rahmet diliyorum. Şehit cenazesinde genel başkanımız ve il başkanımızın çelenklerine yapılan saldırı kabul edilemez bir saldırıdır. Bazı provokatörlerin kışkırtması ile şehidimizin cenazesinde CHP Gebze ilçe yöneticisi arkadaşlarımız darp edildi. Bu olay Darıca’mıza ve siyasetimize yakışmamıştır. Gerek belediye başkanımızın gerekse de ilçe emniyet müdürümüz Turhan Aksoy’a olaya gösterdikleri hassasiyetten ötürü teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.