“Kente vakit kaybettirmesinler”

Siyaset 15.11.2019 - 13:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Kente vakit kaybettirmesinler”

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHİR BÜYÜKAKIN’DAN GOLF ARACI AÇIKLAMASI

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın, Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan araçlar ile ilgili yaptığı açıklamaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Böyle ucuz manevralarla itibar suikastı yapmak yerine ciddi işlerle uğraşsınlar. Kente vakit kaybettirmesinler.” dedi. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Büyükşehir Belediyesinin tanesi 270 bin liradan golf aracı aldığını söyleyerek Golf sahamız mı var da golf oynayacağız?” demişti. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise, bu araçların golf oynamak için değil, çeşitli işlerde kullanılmak üzere alındığı ifade edilmişti. DAHA CİDDİ KONULARLA İLGİLENSİNLER Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise CHP’li Tahsin Tarhan’ın bu sözlerine tepki gösterdi. Başkan Büyükakın şunları söyledi; “Golf sahası olmayan bir yerde golf aracı niye alındı derken bile ortadaki çelişki gözüküyor. Golf sahamız yok. Golf aracımız da yok. Golf oynama gibi alışkanlığımız da yok. Bu tamamen maksatlı yapılmış bir haber. Aslında bir laf var. Zırva tevil götürmez diye. Ben bu konularla ilgili açıklama yapanları ciddiyete davet ediyorum. Kendi şehirleriyle ilgili ciddi meselelerle ilgilensinler. Böyle ucuz manevralarla itibar suikastı yapmak yerine ciddi işlerle uğraşsınlar. Kente vakit kaybettirmesinler. Ne golf aracı alınmış ne de golf oynanmıştır. Alınanlar sadece yıllardan beri bölgelerde hizmette kullanılan araçlardır. 270 bin liraya bir tane golf aracı alındığı bilgisi de tamamen yalandan ve iftiradan ibarettir. Orada 15 kadar park ve bahçelerin bakımında kullanılmak üzere, gerek çöplerin toplantısında gerek çimlerin kesilmesinde orada çalışan arkadaşların hizmette kullandığı araçlardır. Bunun dışındaki bilgiler yalan ve iftiradır.” şeklinde konuştu.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHİR BÜYÜKAKIN’DAN GOLF ARACI AÇIKLAMASI

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın, Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan araçlar ile ilgili yaptığı açıklamaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Böyle ucuz manevralarla itibar suikastı yapmak yerine ciddi işlerle uğraşsınlar. Kente vakit kaybettirmesinler.” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Büyükşehir Belediyesinin tanesi 270 bin liradan golf aracı aldığını söyleyerek Golf sahamız mı var da golf oynayacağız?” demişti. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise, bu araçların golf oynamak için değil, çeşitli işlerde kullanılmak üzere alındığı ifade edilmişti.

DAHA CİDDİ KONULARLA İLGİLENSİNLER

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise CHP’li Tahsin Tarhan’ın bu sözlerine tepki gösterdi. Başkan Büyükakın şunları söyledi; “Golf sahası olmayan bir yerde golf aracı niye alındı derken bile ortadaki çelişki gözüküyor. Golf sahamız yok. Golf aracımız da yok. Golf oynama gibi alışkanlığımız da yok. Bu tamamen maksatlı yapılmış bir haber. Aslında bir laf var. Zırva tevil götürmez diye. Ben bu konularla ilgili açıklama yapanları ciddiyete davet ediyorum. Kendi şehirleriyle ilgili ciddi meselelerle ilgilensinler. Böyle ucuz manevralarla itibar suikastı yapmak yerine ciddi işlerle uğraşsınlar. Kente vakit kaybettirmesinler. Ne golf aracı alınmış ne de golf oynanmıştır. Alınanlar sadece yıllardan beri bölgelerde hizmette kullanılan araçlardır. 270 bin liraya bir tane golf aracı alındığı bilgisi de tamamen yalandan ve iftiradan ibarettir. Orada 15 kadar park ve bahçelerin bakımında kullanılmak üzere, gerek çöplerin toplantısında gerek çimlerin kesilmesinde orada çalışan arkadaşların hizmette kullandığı araçlardır. Bunun dışındaki bilgiler yalan ve iftiradır.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.