İYİ Kocaeli, Yeniden Refah’a ve DSP’ye Gitti!

Siyaset 26.11.2019 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İYİ Kocaeli, Yeniden Refah’a ve DSP’ye Gitti!

İYİ Parti Kocaeli yönetimi, Yeniden Refah Partisi Kocaeli’ye ve DSP Kocaeli’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yeniden Refah Partisi Kocaeli Başkanı Mehmet Aras ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, "Siyasette ayrı yer alsak da ülkenin menfaati söz konusu olduğunda hep birlikte hareket edeceğiz. Çünkü bizim başka ülkemiz yok. Amacımız siyasi partilere nezaket ziyaretinde bulunarak, sohbet gerçekleştirmek " şeklinde konuşarak siyasi arenada yer alan Yeniden Refah Partisi'ne hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ardından söz alan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, 81 ilin 73'ünde tabelalarının asıldığını geçen hafta büyük kongreyi polis kayıtlarına göre 44 bin gerçekleştirdiklerini ifade etti. Ziyaretten son derece memnun kaldıklarını söyleyerek teşekkür etti.   KOCAELİ KÜÇÜK TÜRKİYE’DİR İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimi Yeniden Refah Partisi’nin ardından Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette söz alan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Kocaeli’deki siyasi partilerin arasındaki diyalogun en önemli göstergesi Kocaeli insanının özelliğidir. Kocaeli küçük Türkiye’dir. Ziyaretimizin ana sebebi DSP’nin yaş gününü kutlamaktır. DSP 14 Kasım 1985’te kuruldu. Nice yaşlara. Siyasetin etik anlayışla yapıldığı siyasi partisiniz. Merhum genel başkanınızı ülke çok seviyordu, biz de seviyoruz” dedi     “KADINLARIMIZLA TBMM’DE OLACAĞIZ” Yıldız sözlerini, “Biz de yeni bir partiyiz. Türkiye’nin değerlerini özünde benimsemiş insanlardan oluşan bir partiyiz. Bizler İYİ Partili olduk artık. Meral Akşener İzmitli. Onunla siyaset yapmak bizler için ayrı bir onur. 3 Aralık Salı Günü Ankara’ya güçlü bir çıkarma yapacağız. Tamamı kadınlardan oluşan 20 otobüsle genel başkanımızla bir görüşmemiz olacak. Siyaset algı ve anlatma işi. Kadınlarımızla TBMM’de olacağız” ifadeleriyle sonlandırdı. “MERAL HANIM’I TAKDİR EDİYORUM” Yıldız’ın ardından konuşan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ziyarete dair duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu tür ziyaretleri çok önemsiyorum. Meral Hanım Batı Trakya Türkleri Derneği’nin üyesidir. O dernekte başkanlık yaptım. Meral hanım takdir ettiğim bir kişilik. Kendisi ülke için bir kazanımdır. Kentimizin problemleri çok fazla. Kocaeli bir bedel ödüyor. O bedelin karşılığını da ödül olarak alamıyor bu kent. Siyasi partilerin tek yumruk olarak bu kent için mücadele edilmesi gerektiğini ifade ediyorum. Bizler il başkanları masasıyla bunu bir nebze yaşamıştık. Bu kente hep birlikte faydalı olmalıyız” ifadelerini kullandı. “İKTİDAR PARTİSİYLE AYNI MASAYA OTURAMAYIZ” Dedeoğlu’nun sözlerinin ardından bir kez daha söz alan Şanbaz Yıldız, “İktidarla aynı masaya oturulduğu zaman işler değişiyor. Mevcut iktidarla aynı masada oturmak biraz sıkıntı oluyor. Biz meclis dışında kalan siyasi partileri tek tek ziyaret etmek istiyoruz. İl başkanları masası anlamında bizim iktidar partisiyle aynı masada olmamız çok da doğru değil” dedi.
İYİ Parti Kocaeli yönetimi, Yeniden Refah Partisi Kocaeli’ye ve DSP Kocaeli’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yeniden Refah Partisi Kocaeli Başkanı Mehmet Aras ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, "Siyasette ayrı yer alsak da ülkenin menfaati söz konusu olduğunda hep birlikte hareket edeceğiz. Çünkü bizim başka ülkemiz yok. Amacımız siyasi partilere nezaket ziyaretinde bulunarak, sohbet gerçekleştirmek " şeklinde konuşarak siyasi arenada yer alan Yeniden Refah Partisi'ne hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ardından söz alan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, 81 ilin 73'ünde tabelalarının asıldığını geçen hafta büyük kongreyi polis kayıtlarına göre 44 bin gerçekleştirdiklerini ifade etti. Ziyaretten son derece memnun kaldıklarını söyleyerek teşekkür etti.

 

KOCAELİ KÜÇÜK TÜRKİYE’DİR

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimi Yeniden Refah Partisi’nin ardından Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette söz alan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Kocaeli’deki siyasi partilerin arasındaki diyalogun en önemli göstergesi Kocaeli insanının özelliğidir. Kocaeli küçük Türkiye’dir. Ziyaretimizin ana sebebi DSP’nin yaş gününü kutlamaktır. DSP 14 Kasım 1985’te kuruldu. Nice yaşlara. Siyasetin etik anlayışla yapıldığı siyasi partisiniz. Merhum genel başkanınızı ülke çok seviyordu, biz de seviyoruz” dedi

 

 

“KADINLARIMIZLA TBMM’DE OLACAĞIZ”

Yıldız sözlerini, “Biz de yeni bir partiyiz. Türkiye’nin değerlerini özünde benimsemiş insanlardan oluşan bir partiyiz. Bizler İYİ Partili olduk artık. Meral Akşener İzmitli. Onunla siyaset yapmak bizler için ayrı bir onur. 3 Aralık Salı Günü Ankara’ya güçlü bir çıkarma yapacağız. Tamamı kadınlardan oluşan 20 otobüsle genel başkanımızla bir görüşmemiz olacak. Siyaset algı ve anlatma işi. Kadınlarımızla TBMM’de olacağız” ifadeleriyle sonlandırdı.

“MERAL HANIM’I TAKDİR EDİYORUM”

Yıldız’ın ardından konuşan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ziyarete dair duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu tür ziyaretleri çok önemsiyorum. Meral Hanım Batı Trakya Türkleri Derneği’nin üyesidir. O dernekte başkanlık yaptım. Meral hanım takdir ettiğim bir kişilik. Kendisi ülke için bir kazanımdır. Kentimizin problemleri çok fazla. Kocaeli bir bedel ödüyor. O bedelin karşılığını da ödül olarak alamıyor bu kent. Siyasi partilerin tek yumruk olarak bu kent için mücadele edilmesi gerektiğini ifade ediyorum. Bizler il başkanları masasıyla bunu bir nebze yaşamıştık. Bu kente hep birlikte faydalı olmalıyız” ifadelerini kullandı.

“İKTİDAR PARTİSİYLE AYNI MASAYA OTURAMAYIZ”

Dedeoğlu’nun sözlerinin ardından bir kez daha söz alan Şanbaz Yıldız, “İktidarla aynı masaya oturulduğu zaman işler değişiyor. Mevcut iktidarla aynı masada oturmak biraz sıkıntı oluyor. Biz meclis dışında kalan siyasi partileri tek tek ziyaret etmek istiyoruz. İl başkanları masası anlamında bizim iktidar partisiyle aynı masada olmamız çok da doğru değil” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.