Şehr-i Şiir Öğretmenler için toplanacak!

Gebze 26.11.2019 - 10:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şehr-i Şiir Öğretmenler için toplanacak!

TDED Gebze Şubesi, edebi gündemi oluşturmaya devam ediyor. Edebi günler kapsamında 3 yıldır süren Şehr-i Şiir Meclisi "Bir Şiirsin Öğretmenim" adlı müzikli şiir meclisinde Gebzelileri buluşturacak. TDED Gebze, edebi gündemi oluşturmaya devam ediyor. Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Gebze Şubesi ve Kocaeli Kadın Şair ve Yazarlar Platformu’nun düzenlediği "Bir Şiirsin Öğretmenim" adlı müzikli şiir meclisi 27 Kasım 2019 Çarşamba günü saat 19.00’da Gebze Gençlik Merkezi Has Oda’da gerçekleşecek. GEBZE’DE GELENEK HALİNE GELMESİNİ İSTİYORUZ TDED Gebze Şubesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Ata kültürümüz şiir geleneği içinde önemli yer tutan bir kültür hizmeti olan şiir meclislerini, Gebze’de yaşatmak adına Şehr-i Şiir meclisi adı altında 3 yıldır devam ettiriyoruz. Gebze Gençlik Merkezi müdürü Sayın Köksal Turan Hocamızın destekleri ile Has Oda’da düzenlediğimiz ve KoşYaz Platformu ile birlikte hazırladığımız bu dönemin "Bir Şiirsin Öğretmenim" isimli ilk şiir meclisine dünyanın en kutsal vazifesini yapan öğretmenlerimizi davet ediyoruz. Halk Şairi Hacer Alioğlu Yakuti ve Eğitimci Yazar Musa Yaşaroğlu’nun da katılacağı Şehr-i Şiir Meclisinde daha geniş kitlelere yer vermek ve Gebze’de gelenek hâline dönüştürmek için şiir meclisi komitesi kurmak ve şiir gönüllüleri topluluğu oluşturmak istiyoruz. Bu manada gönüllü şiir dostlarımızı tdedgebze41@gmail.com mail adresinden bizimle iletişime geçmesini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

TDED Gebze Şubesi, edebi gündemi oluşturmaya devam ediyor. Edebi günler kapsamında 3 yıldır süren Şehr-i Şiir Meclisi "Bir Şiirsin Öğretmenim" adlı müzikli şiir meclisinde Gebzelileri buluşturacak.

TDED Gebze, edebi gündemi oluşturmaya devam ediyor. Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Gebze Şubesi ve Kocaeli Kadın Şair ve Yazarlar Platformu’nun düzenlediği "Bir Şiirsin Öğretmenim" adlı müzikli şiir meclisi 27 Kasım 2019 Çarşamba günü saat 19.00’da Gebze Gençlik Merkezi Has Oda’da gerçekleşecek.

GEBZE’DE GELENEK HALİNE GELMESİNİ İSTİYORUZ

TDED Gebze Şubesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Ata kültürümüz şiir geleneği içinde önemli yer tutan bir kültür hizmeti olan şiir meclislerini, Gebze’de yaşatmak adına Şehr-i Şiir meclisi adı altında 3 yıldır devam ettiriyoruz. Gebze Gençlik Merkezi müdürü Sayın Köksal Turan Hocamızın destekleri ile Has Oda’da düzenlediğimiz ve KoşYaz Platformu ile birlikte hazırladığımız bu dönemin "Bir Şiirsin Öğretmenim" isimli ilk şiir meclisine dünyanın en kutsal vazifesini yapan öğretmenlerimizi davet ediyoruz. Halk Şairi Hacer Alioğlu Yakuti ve Eğitimci Yazar Musa Yaşaroğlu’nun da katılacağı Şehr-i Şiir Meclisinde daha geniş kitlelere yer vermek ve Gebze’de gelenek hâline dönüştürmek için şiir meclisi komitesi kurmak ve şiir gönüllüleri topluluğu oluşturmak istiyoruz. Bu manada gönüllü şiir dostlarımızı tdedgebze41@gmail.com mail adresinden bizimle iletişime geçmesini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.