19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ellibeş Gebze'de konuşacak!

Gebze 26.11.2019 - 13:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ellibeş Gebze'de konuşacak!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, haftalık basın toplantısını yarın Gebze’de gerçekleştirecek. AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşecek olan toplantı saat 10.30’da başlayacak. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş yarın ki programını Gebze’ye ayırdı. Buna göre Başkan Ellibeş haftalık olağan toplantısını AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda saat 10.30’da yapacak. Gündemdeki konulara ilişkin yapacak olan Ellibeş, basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Başkan Ellibeş saat 19.00’da ise Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan İlçe İstişare Kurulu Toplantısı’na katılacak.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, haftalık basın toplantısını yarın Gebze’de gerçekleştirecek. AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşecek olan toplantı saat 10.30’da başlayacak.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş yarın ki programını Gebze’ye ayırdı. Buna göre Başkan Ellibeş haftalık olağan toplantısını AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda saat 10.30’da yapacak. Gündemdeki konulara ilişkin yapacak olan Ellibeş, basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Başkan Ellibeş saat 19.00’da ise Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan İlçe İstişare Kurulu Toplantısı’na katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.