Dilovası için yarın uzun gün

Spor 29.11.2019 - 16:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası için yarın uzun gün

1. Amatör Lig C Grubu’nda 11 maçta 9 galibiyet ve 2 berberlikle zirvenin sahibi olan Dilovası Belediyespor’un yarınki yoğun geçecek. Dilovası temsilcisi sabah Gebze Atlı Spor Kulübü’nün kahvaltısına konuk olacak. Ardından tüm takım NLP eğitimi aldıktan sonra öğleden sonra Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in davetlisi olarak boğaz turu atacak.   PAZAR GÜNÜ RAKİP KANDIRA OLACAK Başkan Şayir, Dilovası Belediyespor ile birlikte Diliskelesi, Tavşancıl ve Çerkeşli takımlarına boğazı gezdirecek, takımlara yemek verecek. Dilovası Belediyespor Pazar günü final niteliği taşıyan maçta kendisi gibi şampiyonluk adaylarından Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor’u konuk edecek. Tavşancıl Stadı’ndaki maç saat 15.00’te başlayacak.

1. Amatör Lig C Grubu’nda 11 maçta 9 galibiyet ve 2 berberlikle zirvenin sahibi olan Dilovası Belediyespor’un yarınki yoğun geçecek. Dilovası temsilcisi sabah Gebze Atlı Spor Kulübü’nün kahvaltısına konuk olacak. Ardından tüm takım NLP eğitimi aldıktan sonra öğleden sonra Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in davetlisi olarak boğaz turu atacak.  

PAZAR GÜNÜ RAKİP KANDIRA OLACAK

Başkan Şayir, Dilovası Belediyespor ile birlikte Diliskelesi, Tavşancıl ve Çerkeşli takımlarına boğazı gezdirecek, takımlara yemek verecek. Dilovası Belediyespor Pazar günü final niteliği taşıyan maçta kendisi gibi şampiyonluk adaylarından Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor’u konuk edecek. Tavşancıl Stadı’ndaki maç saat 15.00’te başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.