Karabacak Ankara’ya göz kırptı

Darıca 29.11.2019 - 16:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Karabacak Ankara’ya göz kırptı

Darıca eski Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, son seçimde aday gösterilmemiş olmasının siyaseti bitirdiği anlamına gelmediğini söyleyerek, Ankara'ya göz kırptı. Karabacak, “Ben kesin adaydım. Her şey son gün değişti” dedi. Suskunluğunu bozan Darıca eski Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, önemli açıklamalar yaptı. Adaylık açıklamasının son gününe kadar halen aday olduğunu bildiğini söyleyen Şükrü Karabacak, ''Ne olduysa son gün oldu. Ben yeniden kesin adaydım, son gün değişti. O dönemki mevcut başkanların hepsini bir torbaya koydular, ben de torbaya girdim. Bana da sürpriz oldu, beklemiyordum” dedi. DARICA’NIN ALTIN YILLARINI GERÇEKLEŞTİRDİK Darıca'da yeniden aday gösterilmedi diye küsüp bir kenara çekilecek insan olmadığını dile getiren Karabacak, “Sayın Cumhurbaşkanımızla bir hukukumuz, arkadaşlığımız var. 2002'den beri kendisiyle yol yürüyoruz. Yürümeye de devam edeceğim. Herkesin Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında durması, her daim destek vermesi gerekir. Ben halen siyasetin içindeyim, ortasındayım. Darıca'dayım. '' şeklinde konuştuktan sonra şöyle devam etti; ''Aday gösterilmediğim zaman dediler ki, 'Darıca'dan gider, kaçar. 'Nereye kaçıyorum, niye kaçıyorum kardeşim. Son on beş yıl Darıca'ya emeğim var, Darıca'nın altın yıllarını gerçekleştirmişiz. Partimizin ve milletimizin emrindeyiz. Evimiz, ofisimiz Darıca'da. Her gün Darıcalılarla yine beraberim. Üst yönetimimiz böyle uygun görmüş, şimdi yine siyaset yapıyoruz. Ama Darıca siyasetinde olmam, gençlerin önünü açmak lazım, genç arkadaşlar yerel hizmetleri gerçekleştirmeli, biz ülke siyasetine katkı sunmalıyız. Tecrübelerimizi, deneyimlerimiz, yeteneklerimizi, vefamızı ülke siyasetinde sergilemeliyiz.”

Darıca eski Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, son seçimde aday gösterilmemiş olmasının siyaseti bitirdiği anlamına gelmediğini söyleyerek, Ankara'ya göz kırptı. Karabacak, “Ben kesin adaydım. Her şey son gün değişti” dedi. Suskunluğunu bozan Darıca eski Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, önemli açıklamalar yaptı. Adaylık açıklamasının son gününe kadar halen aday olduğunu bildiğini söyleyen Şükrü Karabacak, ''Ne olduysa son gün oldu. Ben yeniden kesin adaydım, son gün değişti. O dönemki mevcut başkanların hepsini bir torbaya koydular, ben de torbaya girdim. Bana da sürpriz oldu, beklemiyordum” dedi.

DARICA’NIN ALTIN YILLARINI GERÇEKLEŞTİRDİK

Darıca'da yeniden aday gösterilmedi diye küsüp bir kenara çekilecek insan olmadığını dile getiren Karabacak, “Sayın Cumhurbaşkanımızla bir hukukumuz, arkadaşlığımız var. 2002'den beri kendisiyle yol yürüyoruz. Yürümeye de devam edeceğim. Herkesin Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında durması, her daim destek vermesi gerekir. Ben halen siyasetin içindeyim, ortasındayım. Darıca'dayım. '' şeklinde konuştuktan sonra şöyle devam etti; ''Aday gösterilmediğim zaman dediler ki, 'Darıca'dan gider, kaçar. 'Nereye kaçıyorum, niye kaçıyorum kardeşim. Son on beş yıl Darıca'ya emeğim var, Darıca'nın altın yıllarını gerçekleştirmişiz. Partimizin ve milletimizin emrindeyiz. Evimiz, ofisimiz Darıca'da. Her gün Darıcalılarla yine beraberim. Üst yönetimimiz böyle uygun görmüş, şimdi yine siyaset yapıyoruz. Ama Darıca siyasetinde olmam, gençlerin önünü açmak lazım, genç arkadaşlar yerel hizmetleri gerçekleştirmeli, biz ülke siyasetine katkı sunmalıyız. Tecrübelerimizi, deneyimlerimiz, yeteneklerimizi, vefamızı ülke siyasetinde sergilemeliyiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.