19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Kaset operasyonu İyi Parti menşeili!”

Siyaset 19.12.2019 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Kaset operasyonu İyi Parti menşeili!”

MHP MYK Üyesi Erkan Azeri canlı yayına çıkarak MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün rüşvet aldığı iddia edilen kasetle alakalı, “Aydın Bey’e rakip olduğunu söyleyen, dolaylı yoldan yorum yapan arkadaşların beğenilerine ve paylaşımlarına baktığınızda İyi Parti menşeili bir operasyondur ya da dolaylı olarak bağlantılı insanlar” dedi. MHP MYK Üyesi Erkan Azeri Kocaeli TV’de canlı yayına çıktı. Azeri, geçtiğimiz haftaya damga vuran MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün rüşvet aldığı iddia edilen kasetle alakalı açıklamalarda bulundu. MHP’li Azeri açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kocaeli Valisi 19 yıl çok önemli görevlerde bulunmuş bir valiye karşı yapılabilecek en büyük haksızlık olarak değerlendiriyoruz. Ama nasıl ki il başkanımıza iftira mahiyeti taşıyan sözler söylenmişse, vali bey de kısmen olsa töhmet altında kalmıştır. Vali bey gerekeni yapacaktır. Suçlu olan kimse suç duyurusunda bulunmaz. Aydın bey savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. “MHP TESLİM OLMAYACAK” Daha önce de montaj kasetlerle bu tür olaylar yaşanmıştı. Nasıl ki 17-25 Aralık süreci varsa şu anda da aralık ayındayız. FETÖ’cüler yaptı demiyorum. Taktik olarak FETÖ’ye benzer şeyler yapıldı. İnsanları kongrelerle yenemeyenler, kasetlerle yenebileceklerini sanıyorlarsa avuçlarını yalayacaktır. MHP teslim olmayacaktır. Bir kaset siyaseti yeniden başlanılmak isteniyor. Bu yöntemi FETÖ kullanıyordu. Bunu sürdürmeye çalışıyorlar. Elinde kimin belgesi varsa ispat etmeyen alçaktır. “HEYET 477 KİŞİYİ DİNLEDİ” Aydın Bey’e rakip olduğunu söyleyen dolaylı yoldan yorum yapan arkadaşların beğenilerine ve paylaşımlarına baktığınızda İyi Parti menşeili bir operasyondur ya da dolaylı olarak bağlantılı insanlar. Bunlar İyi Parti’nin il başkanı, il teşkilat başkanı ve il yönetim kurulu üyeleri. MHP Kocaeli’ye gelerek hazırlanan raporlarla elbette bir şeyler olacak ve disipline sevk edilecek arkadaşlarımız olacak. Birilerinin bir eli İyi Parti’de bir eli MHP’de olan kimseye biz arkadaş demeyiz. İstişare safhasında olduğu için daha fazla detay vermem doğru olmaz. Kaset olayıyla alakalı MHP Kocaeli İl Başkanlığına gelen heyet 477 kişiyi dinledi. Genel başkanımız görevden de alsa, göreve devam da dese başımızın gözünün üstüne. Biz oynanan oyunun ne kadar büyük olduğunu ölçüyoruz. Genel merkezimiz tarafından bu oyunun içinde bulunanlar da tespit edildi.” ifadelerini kullandı.

MHP MYK Üyesi Erkan Azeri canlı yayına çıkarak MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün rüşvet aldığı iddia edilen kasetle alakalı, “Aydın Bey’e rakip olduğunu söyleyen, dolaylı yoldan yorum yapan arkadaşların beğenilerine ve paylaşımlarına baktığınızda İyi Parti menşeili bir operasyondur ya da dolaylı olarak bağlantılı insanlar” dedi.

MHP MYK Üyesi Erkan Azeri Kocaeli TV’de canlı yayına çıktı. Azeri, geçtiğimiz haftaya damga vuran MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün rüşvet aldığı iddia edilen kasetle alakalı açıklamalarda bulundu. MHP’li Azeri açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kocaeli Valisi 19 yıl çok önemli görevlerde bulunmuş bir valiye karşı yapılabilecek en büyük haksızlık olarak değerlendiriyoruz. Ama nasıl ki il başkanımıza iftira mahiyeti taşıyan sözler söylenmişse, vali bey de kısmen olsa töhmet altında kalmıştır. Vali bey gerekeni yapacaktır. Suçlu olan kimse suç duyurusunda bulunmaz. Aydın bey savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

“MHP TESLİM OLMAYACAK”

Daha önce de montaj kasetlerle bu tür olaylar yaşanmıştı. Nasıl ki 17-25 Aralık süreci varsa şu anda da aralık ayındayız. FETÖ’cüler yaptı demiyorum. Taktik olarak FETÖ’ye benzer şeyler yapıldı. İnsanları kongrelerle yenemeyenler, kasetlerle yenebileceklerini sanıyorlarsa avuçlarını yalayacaktır. MHP teslim olmayacaktır. Bir kaset siyaseti yeniden başlanılmak isteniyor. Bu yöntemi FETÖ kullanıyordu. Bunu sürdürmeye çalışıyorlar. Elinde kimin belgesi varsa ispat etmeyen alçaktır.

“HEYET 477 KİŞİYİ DİNLEDİ”

Aydın Bey’e rakip olduğunu söyleyen dolaylı yoldan yorum yapan arkadaşların beğenilerine ve paylaşımlarına baktığınızda İyi Parti menşeili bir operasyondur ya da dolaylı olarak bağlantılı insanlar. Bunlar İyi Parti’nin il başkanı, il teşkilat başkanı ve il yönetim kurulu üyeleri. MHP Kocaeli’ye gelerek hazırlanan raporlarla elbette bir şeyler olacak ve disipline sevk edilecek arkadaşlarımız olacak. Birilerinin bir eli İyi Parti’de bir eli MHP’de olan kimseye biz arkadaş demeyiz. İstişare safhasında olduğu için daha fazla detay vermem doğru olmaz. Kaset olayıyla alakalı MHP Kocaeli İl Başkanlığına gelen heyet 477 kişiyi dinledi. Genel başkanımız görevden de alsa, göreve devam da dese başımızın gözünün üstüne. Biz oynanan oyunun ne kadar büyük olduğunu ölçüyoruz. Genel merkezimiz tarafından bu oyunun içinde bulunanlar da tespit edildi.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.