Yıldız, “Herkes kendi işine baksın”

Siyaset 20.12.2019 - 12:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldız, “Herkes kendi işine baksın”

MHP MYK Üyesi Erkan Azeri’nin MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye yönelik kaset operasyonu yapıldığını iddia edip, bu operasyonun İYİ Parti menşeili olduğunu söylemesine İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, kayıtsız kalmayarak cevap verdi. Yıldız, “Buna kargalar güler ya” dedi. Geçtiğimiz günlerde MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye kaset operasyonu yapıldığını iddia edip, konuyla ilgili açıklama yaparak bunun bir soruşturma olmadığını, istişare olduğunu, Ünlü’nün görevden alınma, alınmama gibi bir soruşturma geçirmediğini, bu olayın bir operasyon olduğunu öne süren MHP MYK Üyesi Erkan Azeri, operasyonu da İYİ Parti’ye bağlamıştı. Azeri’nin video olayını kaset operasyonu olarak niteleyip, İYİ Parti’yi suçlaması ve İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ı da işin içine katması sonrası Yıldız, demeç vererek bu sözlere cevap dahi vermek istemediğini belirterek “Buna kargalar güler ya. Biz kendi işimize bakıyoruz, herkes kendi işine baksın” dedi.  

MHP MYK Üyesi Erkan Azeri’nin MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye yönelik kaset operasyonu yapıldığını iddia edip, bu operasyonun İYİ Parti menşeili olduğunu söylemesine İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, kayıtsız kalmayarak cevap verdi. Yıldız, “Buna kargalar güler ya” dedi.

Geçtiğimiz günlerde MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye kaset operasyonu yapıldığını iddia edip, konuyla ilgili açıklama yaparak bunun bir soruşturma olmadığını, istişare olduğunu, Ünlü’nün görevden alınma, alınmama gibi bir soruşturma geçirmediğini, bu olayın bir operasyon olduğunu öne süren MHP MYK Üyesi Erkan Azeri, operasyonu da İYİ Parti’ye bağlamıştı. Azeri’nin video olayını kaset operasyonu olarak niteleyip, İYİ Parti’yi suçlaması ve İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ı da işin içine katması sonrası Yıldız, demeç vererek bu sözlere cevap dahi vermek istemediğini belirterek “Buna kargalar güler ya. Biz kendi işimize bakıyoruz, herkes kendi işine baksın” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.