"Hep beraber bir enerji yaratacağız"

Spor 23.12.2019 - 12:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

"Hep beraber bir enerji yaratacağız"

Darıca Gençlerbirliği’nde Özgür Vurur’dan boşalan teknik adamlık koltuğuna oturan çiçeği burnunda teknik adam Selahattin Dervent gazetemize konuştu. Antalya kampında bulunan deneyimli teknik direktör kulübü ve gruptaki birçok takımı tanıdığını söylerken “Kısa bir adaptasyon sürecim olacak, ardından takımı üst noktalara taşımak amacındayım” dedi. ALIŞMA SÜRECİM KISA SÜRECEK Darıca Gençlerbirliği’nin çiçeği burnunda teknik direktörü Selahattin Dervent gazetemiz Hedef Gazetesine konuştu. Kendisinin de kısa alışma süreci geçireceğini kaydeden Dervent, “Adaptasyon kısa sürecek. Çünkü grubu takip etmiş bir teknik adamım. Şimdi saha içinde olacağım, heyecanlıyım, başarı bir anda gelmez, zaman içinde doğru işler yapmak istiyorum. Ligin ilk yarısında iyi bir performans var, daha iyisini de yapabiliriz buna inanıyorum” şeklinde konuştu. DOĞRU İŞLER İSTİYORUZ Doğru işler yapmak istediğini kaydeden Dervent, “Bir enerji bir atmosfer yaratacağız, böylelikle üstlere tırmanmak amacındayız. Genç ve iyi oyuncularımız var, eldeki malzemeyi kullanacağız, kulübümüzün transferi gündemi yok. 30 Aralık’a kadar Antalya’da kampta olacağız, ardından Darıca’ya döneceğiz. Burada iki hazırlık maçımız olacak, henüz takım isimleri belirsiz, döndüğümüzde de birkaç maç yapıp inşallah ikinci yarıya hazır gireceğiz” dedi.

Darıca Gençlerbirliği’nde Özgür Vurur’dan boşalan teknik adamlık koltuğuna oturan çiçeği burnunda teknik adam Selahattin Dervent gazetemize konuştu. Antalya kampında bulunan deneyimli teknik direktör kulübü ve gruptaki birçok takımı tanıdığını söylerken “Kısa bir adaptasyon sürecim olacak, ardından takımı üst noktalara taşımak amacındayım” dedi.

ALIŞMA SÜRECİM KISA SÜRECEK

Darıca Gençlerbirliği’nin çiçeği burnunda teknik direktörü Selahattin Dervent gazetemiz Hedef Gazetesine konuştu. Kendisinin de kısa alışma süreci geçireceğini kaydeden Dervent, “Adaptasyon kısa sürecek. Çünkü grubu takip etmiş bir teknik adamım. Şimdi saha içinde olacağım, heyecanlıyım, başarı bir anda gelmez, zaman içinde doğru işler yapmak istiyorum. Ligin ilk yarısında iyi bir performans var, daha iyisini de yapabiliriz buna inanıyorum” şeklinde konuştu.

DOĞRU İŞLER İSTİYORUZ

Doğru işler yapmak istediğini kaydeden Dervent, “Bir enerji bir atmosfer yaratacağız, böylelikle üstlere tırmanmak amacındayız. Genç ve iyi oyuncularımız var, eldeki malzemeyi kullanacağız, kulübümüzün transferi gündemi yok. 30 Aralık’a kadar Antalya’da kampta olacağız, ardından Darıca’ya döneceğiz. Burada iki hazırlık maçımız olacak, henüz takım isimleri belirsiz, döndüğümüzde de birkaç maç yapıp inşallah ikinci yarıya hazır gireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.