Kapkaç zanlılarından 1’i tutuklandı diğeri serbest!

Gebze 24.12.2019 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kapkaç zanlılarından 1’i tutuklandı diğeri serbest!

Gebze’de 16 Aralık’ta meydana gelen kapkaç olayının şüphelileri hakkında karar ilgili mahkeme tarafından verildi. Buna göre kapkaç olayına karışan D.S tutuklanırken, R.D ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Emniyet kaynaklarından elde ettiğimiz bilgilere göre, 16 Aralık pazartesi günü meydana gelen olayda 2 şüpheli, bir şahsın cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalarak kayıplara karışmış, ardından harekete geçen Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yapmış oldukları çalışmalar sonucunda D.S. ve R.D. isimli iki şüpheliyi olaydan 5 gün sonra yakalamıştı. D.S. TUTUKLANDI Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan ve daha önceden Türk Bayrağı kanununa muhalefet, güveni kötüye kullanma, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak, ruhsatsız tabanca ve yaralama gibi suçlardan kaydı bulunan D.S, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. R.D ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Gebze’de 16 Aralık’ta meydana gelen kapkaç olayının şüphelileri hakkında karar ilgili mahkeme tarafından verildi. Buna göre kapkaç olayına karışan D.S tutuklanırken, R.D ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Emniyet kaynaklarından elde ettiğimiz bilgilere göre, 16 Aralık pazartesi günü meydana gelen olayda 2 şüpheli, bir şahsın cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalarak kayıplara karışmış, ardından harekete geçen Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yapmış oldukları çalışmalar sonucunda D.S. ve R.D. isimli iki şüpheliyi olaydan 5 gün sonra yakalamıştı.

D.S. TUTUKLANDI

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan ve daha önceden Türk Bayrağı kanununa muhalefet, güveni kötüye kullanma, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak, ruhsatsız tabanca ve yaralama gibi suçlardan kaydı bulunan D.S, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. R.D ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.