Gebze'de sahte plaka operasyonu!

Gebze 24.12.2019 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze'de sahte plaka operasyonu!

Mali suçlarla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda Gebze'de sahte plaka bastığı tespit edilen bir oto galeriye operasyon yapıldı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda ilimizde Mali suçlarla mücadele kapsamında, sahtecilik suçunun men ve takibine yönelik yapılan çalışmalarda, Gebze’de sahte plaka basımı yaptığı tespit edilen bir oto galeri ve eklentisinde yapılan arama neticesinde; 56 adet basılmış hazır plaka, 1 adet mühür presi, 1 adet plaka boyama presi, 1 adet plaka basımında kullanılan büyük press, 2 adet plaka yerleştirilen çelik levha, 3920 adet üzeri yazılmaya hazır boş plaka, 1 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet ruhsat tarihi geçmiş pompalı tüfek ele geçirildi. Ayrıca Konu ile ilgili 4 şüpheli şahıs yakalanmış, şahıslar hakkında düzenlenecek tahkikat evrakı mevcutlu olarak adli makamlara gönderildi.  

Mali suçlarla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda Gebze'de sahte plaka bastığı tespit edilen bir oto galeriye operasyon yapıldı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda ilimizde Mali suçlarla mücadele kapsamında, sahtecilik suçunun men ve takibine yönelik yapılan çalışmalarda, Gebze’de sahte plaka basımı yaptığı tespit edilen bir oto galeri ve eklentisinde yapılan arama neticesinde; 56 adet basılmış hazır plaka, 1 adet mühür presi, 1 adet plaka boyama presi, 1 adet plaka basımında kullanılan büyük press, 2 adet plaka yerleştirilen çelik levha, 3920 adet üzeri yazılmaya hazır boş plaka, 1 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet ruhsat tarihi geçmiş pompalı tüfek ele geçirildi. Ayrıca Konu ile ilgili 4 şüpheli şahıs yakalanmış, şahıslar hakkında düzenlenecek tahkikat evrakı mevcutlu olarak adli makamlara gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.