Kılıç: “BAL Ligi hayal değil”

Spor 25.12.2019 - 09:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kılıç: “BAL Ligi hayal değil”

Birinci Amatör Küme C Grubunda harika bir sezon geçiren ve şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükselen Dilovası Belediyespor’da sevinç devam ediyor. Kulübün başarılı teknik adamı Çetin Kılıç, gazetemize birbirinden önemli açıklamalar yaptı. AİLE ORTAMINI YAKALADIK Bitime haftalar kala Birinci Amatör Küme C Grubunda resmen şampiyonluğunu ilan eden Dilovası Belediyespor’da şampiyonluğun yankıları devam ediyor. Başarının mimarlarından Kulübün başarılı teknik adamı Çetin Kılıç, gazetemize birbirinden özel açıklamalar yaptı. Başarının sırrını bir aile olmaya bağlayan Kılıç, “Aile ortamını yakalamak başarının yarısıydı zaten.  Ahlaklı ve kaliteli topçuların içine genç oyuncuları da katınca ortaya bitime 2 hafta kala şampiyonluk geldi” dedi. HERKESİN PAYI FAZLA Çok güzel bir sezon yaşadıklarını belirten genç teknik adam, “Başarıda herkesin payı var. Malzemeciden tutun da taraftara kadar. Bir bütün olarak başarı kazandık. Aksi halde futbolda başarılı olmak hiç kolay değil. Geleceğim konusunda bir karar vereceğim, açıkçası devam etmem halinde BAL Ligi için çalışacağım. BAL Ligi hayal değil, yeter ki aynı şekilde devam edelim. Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e desteklerinden ötürü camiam adına teşekkür ederim” dedi.

Birinci Amatör Küme C Grubunda harika bir sezon geçiren ve şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükselen Dilovası Belediyespor’da sevinç devam ediyor. Kulübün başarılı teknik adamı Çetin Kılıç, gazetemize birbirinden önemli açıklamalar yaptı.

AİLE ORTAMINI YAKALADIK

Bitime haftalar kala Birinci Amatör Küme C Grubunda resmen şampiyonluğunu ilan eden Dilovası Belediyespor’da şampiyonluğun yankıları devam ediyor. Başarının mimarlarından Kulübün başarılı teknik adamı Çetin Kılıç, gazetemize birbirinden özel açıklamalar yaptı. Başarının sırrını bir aile olmaya bağlayan Kılıç, “Aile ortamını yakalamak başarının yarısıydı zaten.  Ahlaklı ve kaliteli topçuların içine genç oyuncuları da katınca ortaya bitime 2 hafta kala şampiyonluk geldi” dedi.

HERKESİN PAYI FAZLA

Çok güzel bir sezon yaşadıklarını belirten genç teknik adam, “Başarıda herkesin payı var. Malzemeciden tutun da taraftara kadar. Bir bütün olarak başarı kazandık. Aksi halde futbolda başarılı olmak hiç kolay değil. Geleceğim konusunda bir karar vereceğim, açıkçası devam etmem halinde BAL Ligi için çalışacağım. BAL Ligi hayal değil, yeter ki aynı şekilde devam edelim. Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e desteklerinden ötürü camiam adına teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.