Kütahya'da Sualtısporları Müsabakasında 'Gebze' rüzgarı esti!

Spor 25.12.2019 - 13:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kütahya'da Sualtısporları Müsabakasında 'Gebze' rüzgarı esti!

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu başkanlığının organize ettiği 19 yaş ve altı Sualtı Türkiye şampiyonası müsabakaları 19-22 Aralık tarihleri arasında Kütahya’da gerçekleşti. 21 KULÜP KATILIM SAĞLADI Toplamda 21 takımın katılım sağladığı Türkiye şampiyonasında erkekler sıralamasında Denizkızı spor kulübü şampiyon olurken, kadınlar sıralamasında ise Bilimsel yüzme spor kulübü birinci olarak 2019  yılı Türkiye şampiyonu oldular. Kocaeli’den beş takımın mücadele ettiği Sualtı Hokeyi Türkiye şampiyonasında Kocaeli Yüzme Kulübü şampiyonayı erkekler sıralamasında 5 nci olarak bitirerek derece yaptı. KOCAELİ TAKIMLARI DİKKAT ÇEKTİ Yine Kocaeli takımlarından Gebze Gökay spor kulübü 11 nci, Kocaeli Gençlik spor kulübü 12 nci, Derince Sualtı spor kulübü 14 ncü ve İzmit sualtı spor kulübü de 17 nci olarak şampiyonayı tamamladılar. ALTUNTAŞ; “ GELECEK İÇİN UMUTLUYUZ ” Şampiyona hakkında görüşlerini aldığımız Kocaeli Yüzme kulübü ve Derince Sualtı sporları kulübü baş antrenörü Talha Altuntaş; şampiyona boyunca toplamda 8 maç yapıp 3 gol yediklerini ve 1 mağlubiyet aldıklarını belirterek sporcularının başarılı bir perfonmans gösterdiklerini ifade etti. Fikstür şanslarının kendilerinden olmadığını belirten Altuntaş; “ sporcularımızın bu azmi ve başarısı bizi gelecek yıllar için umutlandırdı. Kütahya da gerçekleşen bu şampiyonada 3 sporcumuz milli takım aday kampı için davet edilmesi bizleri onurlandırmıştır. Bundan sonraki şampiyonalarda ilimizi en iyi şekilde temsil ederek daha güzel başarılar elde edeceğiz ” şeklinde görüşlerini belirtti.  

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu başkanlığının organize ettiği 19 yaş ve altı Sualtı Türkiye şampiyonası müsabakaları 19-22 Aralık tarihleri arasında Kütahya’da gerçekleşti.

21 KULÜP KATILIM SAĞLADI

Toplamda 21 takımın katılım sağladığı Türkiye şampiyonasında erkekler sıralamasında Denizkızı spor kulübü şampiyon olurken, kadınlar sıralamasında ise Bilimsel yüzme spor kulübü birinci olarak 2019  yılı Türkiye şampiyonu oldular. Kocaeli’den beş takımın mücadele ettiği Sualtı Hokeyi Türkiye şampiyonasında Kocaeli Yüzme Kulübü şampiyonayı erkekler sıralamasında 5 nci olarak bitirerek derece yaptı.

KOCAELİ TAKIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Yine Kocaeli takımlarından Gebze Gökay spor kulübü 11 nci, Kocaeli Gençlik spor kulübü 12 nci, Derince Sualtı spor kulübü 14 ncü ve İzmit sualtı spor kulübü de 17 nci olarak şampiyonayı tamamladılar.

ALTUNTAŞ; “ GELECEK İÇİN UMUTLUYUZ ”

Şampiyona hakkında görüşlerini aldığımız Kocaeli Yüzme kulübü ve Derince Sualtı sporları kulübü baş antrenörü Talha Altuntaş; şampiyona boyunca toplamda 8 maç yapıp 3 gol yediklerini ve 1 mağlubiyet aldıklarını belirterek sporcularının başarılı bir perfonmans gösterdiklerini ifade etti. Fikstür şanslarının kendilerinden olmadığını belirten Altuntaş; “ sporcularımızın bu azmi ve başarısı bizi gelecek yıllar için umutlandırdı. Kütahya da gerçekleşen bu şampiyonada 3 sporcumuz milli takım aday kampı için davet edilmesi bizleri onurlandırmıştır. Bundan sonraki şampiyonalarda ilimizi en iyi şekilde temsil ederek daha güzel başarılar elde edeceğiz ” şeklinde görüşlerini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.