İŞKUR, fabrikalarla işbirliği içinde!

Gebze 27.12.2019 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İŞKUR, fabrikalarla işbirliği içinde!

Gebze İŞKUR Şube Müdürlüğü fabrikalarla işbirliğini sürdürüyor. Bu kapsamda Arçelik&LG ile 6 ay süreli MEGİP (Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü) imzaladı. Gebze İŞKUR Şube Müdürlüğü fabrikalarla işbirliğini sürdürüyor. Bu kapsamda Arçelik&LG ve Gebze İŞKUR Şube Müdürlüğü arasında 6 ay süreli MEGİP (Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü) imzalandı. İmzalar, Gebze Şube Müdürü Nurullah Karataş ve Arçelik&LG adına İnsan Kaynakları Müdürü Özgen Avuç tarafından atıldı. Protokol dahilinde 230 İklimlendirme Operatörü, 20 Lojistik elemanı katılımcı olarak projede yer aldı.

Gebze İŞKUR Şube Müdürlüğü fabrikalarla işbirliğini sürdürüyor. Bu kapsamda Arçelik&LG ile 6 ay süreli MEGİP (Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü) imzaladı.

Gebze İŞKUR Şube Müdürlüğü fabrikalarla işbirliğini sürdürüyor. Bu kapsamda Arçelik&LG ve Gebze İŞKUR Şube Müdürlüğü arasında 6 ay süreli MEGİP (Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü) imzalandı. İmzalar, Gebze Şube Müdürü Nurullah Karataş ve Arçelik&LG adına İnsan Kaynakları Müdürü Özgen Avuç tarafından atıldı. Protokol dahilinde 230 İklimlendirme Operatörü, 20 Lojistik elemanı katılımcı olarak projede yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.