‘Tarihe tanıklık ediyoruz’

Darıca 27.12.2019 - 14:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘Tarihe tanıklık ediyoruz’

‘Tarihe tanıklık ediyoruz’ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yerli otomobille ilgili ilk açıklamayı gazetemize yaptı. Başkan Bıyık yaptığı açıklamada ‘tarihe tanıklık ediyoruz’ diyerek “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde heyecanlı bir bekleyiş içindeyiz, bizler de Darıca Belediyesi olarak araçlarımızı alacağız.” Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’tan yerli otomobille ilgili ilk açıklama geldi. Bıyık, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde tarihe tanıklık ediyoruz. Geçmiş dönem ki devrim araçlarının yanındayız, inşallah yeni dönem araçlarımız da ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olur. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde heyecanlı bir bekleyiş içindeyiz, bizler de Darıca Belediyesi olarak araçlarımızı alacağız. Yeniden hayırlı uğurlu olsun ülkemize. Yıllar önce yarıda kalan hayalimizi bugün bölgemizden, Cumhurbaşkanımızın katılımıyla tanıtacağımız yerli otomobilimiz ile devam ettiriyoruz. Bizlerde makam araçlarımızı ve kurumumuzdaki tüm araçları Yerli Otomobil’e çevirerek en büyük desteği sağlayacağız. ” yorumunu yaptı.

‘Tarihe tanıklık ediyoruz’

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yerli otomobille ilgili ilk açıklamayı gazetemize yaptı. Başkan Bıyık yaptığı açıklamada ‘tarihe tanıklık ediyoruz’ diyerek “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde heyecanlı bir bekleyiş içindeyiz, bizler de Darıca Belediyesi olarak araçlarımızı alacağız.”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’tan yerli otomobille ilgili ilk açıklama geldi. Bıyık, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde tarihe tanıklık ediyoruz. Geçmiş dönem ki devrim araçlarının yanındayız, inşallah yeni dönem araçlarımız da ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olur. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde heyecanlı bir bekleyiş içindeyiz, bizler de Darıca Belediyesi olarak araçlarımızı alacağız. Yeniden hayırlı uğurlu olsun ülkemize. Yıllar önce yarıda kalan hayalimizi bugün bölgemizden, Cumhurbaşkanımızın katılımıyla tanıtacağımız yerli otomobilimiz ile devam ettiriyoruz. Bizlerde makam araçlarımızı ve kurumumuzdaki tüm araçları Yerli Otomobil’e çevirerek en büyük desteği sağlayacağız. ” yorumunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.