“İl Başkanlığında değişiklik...”

Siyaset 29.12.2019 - 13:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“İl Başkanlığında değişiklik...”

AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ SAMİ ÇAKIR’DAN MEHMET ELLİBEŞ AÇIKLAMASI!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, 22 Şubat’ta başlayacak olan ilçe kongreleri ve İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile ilgili değerlendirme de bulundu. AK Parti'de kongre heyecanı yaşanıyor. Adalet ve Kalkınma Partisi kongre sürecini değerlendiren Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, İl Başkanı Mehmet Ellibeş için dikkat çeken ifadeler kullandı. Çakır, “İlçe kongrelerimiz 22 Şubat’ta başlıyor. İl kongresinde Mehmet Bey’in devam edeceği yönünde bir öngörümüz var. Şuanda bir değişiklik görünmüyor. Bu süreç içerisindeki çalışmaları ve abilik yapma yönündeki performansı bizim için çok olumlu. Mehmet Ellibeş, 6 aylık süreci çok iyi kullandı” dedi.
AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ SAMİ ÇAKIR’DAN MEHMET ELLİBEŞ AÇIKLAMASI!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, 22 Şubat’ta başlayacak olan ilçe kongreleri ve İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile ilgili değerlendirme de bulundu.

AK Parti'de kongre heyecanı yaşanıyor. Adalet ve Kalkınma Partisi kongre sürecini değerlendiren Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, İl Başkanı Mehmet Ellibeş için dikkat çeken ifadeler kullandı. Çakır, “İlçe kongrelerimiz 22 Şubat’ta başlıyor. İl kongresinde Mehmet Bey’in devam edeceği yönünde bir öngörümüz var. Şuanda bir değişiklik görünmüyor. Bu süreç içerisindeki çalışmaları ve abilik yapma yönündeki performansı bizim için çok olumlu. Mehmet Ellibeş, 6 aylık süreci çok iyi kullandı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.