19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ADD Gebze yeni yıla umutlu giriyor

Gebze 30.12.2019 - 09:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

ADD Gebze yeni yıla umutlu giriyor

ADD Gebze Şubesi yeni yıla merhaba kahvaltısında buluştu. Marmaris Etiler Kafe’de gerçekleştirilen sabah kahvaltısı büyük ilgi gördü. Düzenlenen sabah kahvaltısı renkli anları da beraberinde getirirken dernek yeni yıla büyük ümit ve beklentilerle giriyor. ADD Gebze Şubesi sabah kahvaltısı düzenledi. Yeni yıl öncesi birlik ve beraberlik adına düzenlenen sabah kahvaltısı Marmaris Etiler Kafede düzenlendi. Düzenlenen kahvaltı programına İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, 31 Mart seçimlerinde Millet İttifakı Başkan Adayı Recep Dursun, dernek ve STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. ADD Gebze Şubesi düzenlenen sabah kahvaltısıyla gövde gösterisi yaptı.   BİRLİK VE BERABERLİK YILI OLSUN Programda bir konuşma yapan ADD Gebze Şubesi Başkanı Nilgün Aydın, “Memleketimiz, düşüncelerimiz, fikirlerimiz farklı olabilir, ancak bayrağımız, milletimiz ve büyük liderimiz tektir. Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında yürümeye devam edeceğiz. Kadınlara şiddetin olmadığı, çocuk gelinlerin yer almadığı, güzelliklerin ve iyiliklerle dolu bir sene diliyorum, herkesin yeni yılını şimdiden kutluyor, birlik ve beraberlik dolu günler diliyorum” dedi.        

ADD Gebze Şubesi yeni yıla merhaba kahvaltısında buluştu. Marmaris Etiler Kafe’de gerçekleştirilen sabah kahvaltısı büyük ilgi gördü. Düzenlenen sabah kahvaltısı renkli anları da beraberinde getirirken dernek yeni yıla büyük ümit ve beklentilerle giriyor.

ADD Gebze Şubesi sabah kahvaltısı düzenledi. Yeni yıl öncesi birlik ve beraberlik adına düzenlenen sabah kahvaltısı Marmaris Etiler Kafede düzenlendi. Düzenlenen kahvaltı programına İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, 31 Mart seçimlerinde Millet İttifakı Başkan Adayı Recep Dursun, dernek ve STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. ADD Gebze Şubesi düzenlenen sabah kahvaltısıyla gövde gösterisi yaptı.  

BİRLİK VE BERABERLİK YILI OLSUN

Programda bir konuşma yapan ADD Gebze Şubesi Başkanı Nilgün Aydın, “Memleketimiz, düşüncelerimiz, fikirlerimiz farklı olabilir, ancak bayrağımız, milletimiz ve büyük liderimiz tektir. Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında yürümeye devam edeceğiz. Kadınlara şiddetin olmadığı, çocuk gelinlerin yer almadığı, güzelliklerin ve iyiliklerle dolu bir sene diliyorum, herkesin yeni yılını şimdiden kutluyor, birlik ve beraberlik dolu günler diliyorum” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.