19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Coşkun, “Bu kutlu FETİH’e ortak olalım”

Gebze 30.12.2019 - 13:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Coşkun, “Bu kutlu FETİH’e ortak olalım”

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gebze Temsilcisi Mehmet Coşkun, Mekke'nin Fethinin 1389'ncı yılı dolayısıyla Osman Hamdi Bey Kültür Salonunda Saat:19.30’da düzenleyecekleri programa tüm Gebzelileri davet etti. Hedeflerinin Mekke'yi, gönülleri fetheden nesiller yetiştirmek olduğunu ifade eden AGD Gebze Temsilcisi Mehmet Coşkun, O kutlu komutanın kutlu Nebi'nin izinden yürüdüğümüzü herkese göstermenin birinci vazifeleri olduğunu söyledi. “TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR” Türkiye'nin 81 ilinde 600 farklı noktada Anadolu Gençlik Derneğince Mekke'nin Fethi programlarının gerçekleştirileceğini söyleyen Gebze Temsilcisi Coşkun, “Mekke'nin Fethi'nin fetihlerin en büyüğü olduğunu Kudüs'ün, Endülüs'ün, İstanbul'un Fethi'nin Mekke'nin Fethi sayesinde olmuştur. Biz inanıyoruz ki inşallah Mekke'nin Fethi'yle beraber yeni fetihlerde yapılacaktır. Fetih bir islah ve imar hareketidir. O yüzden fetih başkadır, işgal başkadır. Haberlerde izlediğimiz çatışmalar, savaşlar, kıyıya vurmuş küçücük bedenler, okyanusun derinliklerinde kaybolmuş hayatlar, yetim kalmış çocuklar ve gözü yaşlı anneler bunların hepsi işgal zihniyetin bir sonucudur. Bu programlar küresel kuşatmaya verilmiş en güzel cevaptır. Haram olan piyango gibi oyunlarda ülkemiz Avrupa üçüncüsü. İnancımıza ters, dokumuza uymayan bu gibi şeylerin sıralamasında olmamamız gerekiyor. 31 Aralık 2019 ile 1 Ocak 2020 arasında hiçbir fark yoktur. Zamanda mekanda Allah'ındır. Ancak bazı çevreler özellikle gençliğimizi yılbaşı adı altında günaha sürüklemektedir. Hedefimiz Mekke'yi, gönülleri fetheden nesiller yetiştirmektir. O kutlu komutanın kutlu Nebi'nin izinden yürüdüğümüzü herkese göstermektir." dedi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gebze Temsilcisi Mehmet Coşkun, Mekke'nin Fethinin 1389'ncı yılı dolayısıyla Osman Hamdi Bey Kültür Salonunda Saat:19.30’da düzenleyecekleri programa tüm Gebzelileri davet etti. Hedeflerinin Mekke'yi, gönülleri fetheden nesiller yetiştirmek olduğunu ifade eden AGD Gebze Temsilcisi Mehmet Coşkun, O kutlu komutanın kutlu Nebi'nin izinden yürüdüğümüzü herkese göstermenin birinci vazifeleri olduğunu söyledi.

“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Türkiye'nin 81 ilinde 600 farklı noktada Anadolu Gençlik Derneğince Mekke'nin Fethi programlarının gerçekleştirileceğini söyleyen Gebze Temsilcisi Coşkun, “Mekke'nin Fethi'nin fetihlerin en büyüğü olduğunu Kudüs'ün, Endülüs'ün, İstanbul'un Fethi'nin Mekke'nin Fethi sayesinde olmuştur. Biz inanıyoruz ki inşallah Mekke'nin Fethi'yle beraber yeni fetihlerde yapılacaktır. Fetih bir islah ve imar hareketidir. O yüzden fetih başkadır, işgal başkadır. Haberlerde izlediğimiz çatışmalar, savaşlar, kıyıya vurmuş küçücük bedenler, okyanusun derinliklerinde kaybolmuş hayatlar, yetim kalmış çocuklar ve gözü yaşlı anneler bunların hepsi işgal zihniyetin bir sonucudur. Bu programlar küresel kuşatmaya verilmiş en güzel cevaptır. Haram olan piyango gibi oyunlarda ülkemiz Avrupa üçüncüsü. İnancımıza ters, dokumuza uymayan bu gibi şeylerin sıralamasında olmamamız gerekiyor. 31 Aralık 2019 ile 1 Ocak 2020 arasında hiçbir fark yoktur. Zamanda mekanda Allah'ındır. Ancak bazı çevreler özellikle gençliğimizi yılbaşı adı altında günaha sürüklemektedir. Hedefimiz Mekke'yi, gönülleri fetheden nesiller yetiştirmektir. O kutlu komutanın kutlu Nebi'nin izinden yürüdüğümüzü herkese göstermektir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.