Darıca GB.'nde ‘Emre’ farkı! 1-1

Spor 31.12.2019 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca GB.'nde ‘Emre’ farkı! 1-1

Antalya kampını sürdüren sarı yeşilli ekibimiz Darıca Gençlerbirliği ikinci hazırlık maçında 2.lig Ekiplerinden Ankara Demir ile yaptığı hazırlık karşılaşmasında sahadan Emre Alan’ın attığı golle 1-1 berabere kaldı. Bu sezon ligin ilk yarısında iyi bir performans çizen ve pek çok maçta forma giyen Emre Alan Antalya kampında da çok çalışırken ikinci hazırlık karşılaşmasında takımının tek golünü kaydetmenin sevincini yaşadı.     BAŞKAN BIYIK DA TAKİP ETTİ Ekibimiz Darıca Gençlerbirliği’nin Ankara Demir ile yaptığı hazırlık karşılaşmasını takip edenler arasında Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da yer aldı. Antalya kampını ziyaret ederek takıma güç ve moral veren Bıyık, maçı da takip ederek desteğine devam etti.  Takıma tam destek olan Bıyık, maçta oynanan oyunu beğenirken karşılaşma sonrasında gerek teknik heyeti gerekse oyuncuları kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Antalya kampını sürdüren sarı yeşilli ekibimiz Darıca Gençlerbirliği ikinci hazırlık maçında 2.lig Ekiplerinden Ankara Demir ile yaptığı hazırlık karşılaşmasında sahadan Emre Alan’ın attığı golle 1-1 berabere kaldı. Bu sezon ligin ilk yarısında iyi bir performans çizen ve pek çok maçta forma giyen Emre Alan Antalya kampında da çok çalışırken ikinci hazırlık karşılaşmasında takımının tek golünü kaydetmenin sevincini yaşadı.

 

 

BAŞKAN BIYIK DA TAKİP ETTİ

Ekibimiz Darıca Gençlerbirliği’nin Ankara Demir ile yaptığı hazırlık karşılaşmasını takip edenler arasında Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da yer aldı. Antalya kampını ziyaret ederek takıma güç ve moral veren Bıyık, maçı da takip ederek desteğine devam etti.  Takıma tam destek olan Bıyık, maçta oynanan oyunu beğenirken karşılaşma sonrasında gerek teknik heyeti gerekse oyuncuları kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.