Alkışlar AK Gebze’ye!

Siyaset 01.01.2020 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Alkışlar AK Gebze’ye!

Geçtiğimiz Cuma günü kentimize gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gebze ziyaretinin yankıları sürüyor. Erdoğan’ın saatler süren ziyaretinde teşkilat olarak büyük emek veren ve saatlerce çalışan AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı taraflı tarafsız herkesten tam not alırken tüm teşkilat büyük bir başarıya imza atmış oldular.  AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gebze ziyaretinde tüm teşkilat olarak büyük özveri ve başarıyla çalışarak deyim yerindeyse sabahtan akşama kadar yüzde yüz performans gösterdi. Gençlik kolları, kadın kolları, meclis üyeleri ve tüm partililerin yer aldığı Erdoğan’ın Gebze ziyaretinde saatler süren çalışma yapan AK Parti Gebze, hiçbir sorun ve aksaklık yaşamadan bu özel ve güzel günü geride bırakmanın mutluluğunu yaşadı. TATLI YORGUNLUK YAŞADILAR Tatlı bir yorgunluk geçiren partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı misafir etmiş olmanın gurur ve mutluluğuyla uzun zaman konuşulacak bir işe imza atmış oldular. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar önderliğinde sabahın erken saatlerinde kolları sıvayan partililer kusursuz bir gün adına ciddi tempoda çalışırken düzenlenen programda her şeyin dört dörtlük olması adına hep beraber çalışıp büyük özveriyle görevlerini başarıyla yerine getirdiler.

Geçtiğimiz Cuma günü kentimize gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gebze ziyaretinin yankıları sürüyor. Erdoğan’ın saatler süren ziyaretinde teşkilat olarak büyük emek veren ve saatlerce çalışan AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı taraflı tarafsız herkesten tam not alırken tüm teşkilat büyük bir başarıya imza atmış oldular. 

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gebze ziyaretinde tüm teşkilat olarak büyük özveri ve başarıyla çalışarak deyim yerindeyse sabahtan akşama kadar yüzde yüz performans gösterdi. Gençlik kolları, kadın kolları, meclis üyeleri ve tüm partililerin yer aldığı Erdoğan’ın Gebze ziyaretinde saatler süren çalışma yapan AK Parti Gebze, hiçbir sorun ve aksaklık yaşamadan bu özel ve güzel günü geride bırakmanın mutluluğunu yaşadı.

TATLI YORGUNLUK YAŞADILAR

Tatlı bir yorgunluk geçiren partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı misafir etmiş olmanın gurur ve mutluluğuyla uzun zaman konuşulacak bir işe imza atmış oldular. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar önderliğinde sabahın erken saatlerinde kolları sıvayan partililer kusursuz bir gün adına ciddi tempoda çalışırken düzenlenen programda her şeyin dört dörtlük olması adına hep beraber çalışıp büyük özveriyle görevlerini başarıyla yerine getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.